Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Είναι οριστικό: Αναβάλλεται το «Rising Star»

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Αν περιμένατε να ακούσετε τραγούδια και να ψηφίσετε ποιοι από τους διαγωνιζόμενους έχουν ωραία φωνή και θέλετε να περάσουν στον επόμενο γύρο, πρέπει να περιμένετε… next season.

Πριν από καιρό, στο κείμενο του Newsit «Θα… ανατείλει τελικά το «Rising star» με τη Μακρυπούλια;», ανέφερα μεταξύ άλλων πως στο MEGA σκέφτονται μήπως δεν βγάλουν αυτή τη σεζόν το talent show που έχουν αναγγείλει.

Αυτό που τους προβλημάτιζε είναι πως το συγκεκριμένο project είναι ακριβής παραγωγής για να γίνει όπως πρέπει και στο κανάλι της Μεσογείων δεν ήθελαν να ρίξουν… νερό στο κρασί τους, καθώς είναι ένα talent show που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε όποια χώρα έχει προβληθεί.

Οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες όμως, που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που υπάρχει στη διαφημιστική αγορά λόγω του… θολού πολιτικού σκηνικού, τα στελέχη του MEGA πήραν την απόφαση να μην προχωρήσουν στην παραγωγή του αυτή τη σεζόν.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, είναι οριστικό πως το MEGA αποφάσισε να μην βγάλει φέτος το «Rising Star», σκεπτόμενοι πως την περίοδο που το talent show θα έχει… ανατείλει στο τηλεοπτικό τοπίο, μπορεί η χώρα να οδηγείται σε εκλογές.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχει κάποιο άλλο concept το οποίο μελετούν στο κανάλι της Μεσογείων και του οποίου η παραγωγή θα είναι πιο… ευέλικτη και δεν θα επηρεάζεται τόσο πολύ από τις πολιτικές εξελίξεις. Στο κανάλι της Μεσογείων κρατούν εντελώς κλειστά τα χαρτιά τους, πιστεύοντας όμως, πολύ σε αυτό το καινούργιο προϊόν που ετοιμάζουν με άκρα μυστικότητα.

Πάντως, όσον αφορά τη Ζέτα Μακρυπούλια, που ήταν να παρουσιάσει το «Rising Star» και που τελικά δεν θα γίνει, πιστεύω ότι θα είναι από τους πρώτους που θα το μάθουν, καθώς θεωρώ ότι θα της προταθεί να το παρουσιάσει. Οι σχέσεις του σταθμού με την παρουσιάστρια εξακολουθούν να είναι άριστες και να θέλουν τη συνεργασία, αν και εφόσον βέβαια τα νέα δεδομένα την επιτρέπουν.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στο κανάλι της Μεσογείων εμφανίζονται πολύ ευχαριστημένοι με το καινούργιο προϊόν που θέλουν να… ανατείλουν στο τηλεοπτικό τοπίο και θεωρούν πως όταν βγει, ανεξάρτητα από τις πολιτικές εξελίξεις θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε