Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφει στον ALPHA με… πτυχίο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφει στον ALPHA με… πτυχίο!

Βρέθηκε μπροστά από τις κάμερες πριν από μερικά χρόνια, στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη. Αποχώρησε όμως, για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του, ενώ αμέσως μετά αποφάσισε να πάει στην Αμερική για να σπουδάσει.

Τώρα λοιπόν ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από την καινούργια εκπομπή που σχεδιάζουν στον ALPHA.
Ο λόγος για τον Φαίδωνα Κεφαλέα που επιστρέφει στο κανάλι της Κάντζας, αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από την Αμερική. Ο νεαρός παρουσιαστής ποφάσισε να παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής στο “New York Film Academy”, θέλοντας να αναπτύξει τους τρόπους έκφρασής του. Τώρα λοιπόν, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των σπουδών του επέστρεψε στη χώρα μας και ετοιμάζεται να επιστρέψει και στο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, ο Φαίδωνας θα είναι στην παρέα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που θα παρουσιάσει την καινούργια εκπομπή που ετοιμάζουν στον ALPHA για να μεταδίδεται τα σαββατοκύριακα. Ενώ λοιπόν υπαρχουν δημοσιεύματα που θέλουν κάποια πρόσωπα που δεν ισχύουν να είναι στην παρέα της Σπυροπούλου, ο Κεφαλέας θα είναι μαζί της, αφού κατάφερε στο δοκιμαστικό που έκανε να κερδίσει τα στελέχη του σταθμού της Καντζας, αποδεικνύοντας ότι τα σεμινάρια που παρακολούθησε στην Αμερική του έκαναν πολύ καλό. Έτσι, από τον Οκτώβριο θα βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες και θα είναι στην καινούργια εκπομπή που θα παρουσιάζει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάθε σαββατοκύριακο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε