Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Έρχεται από το Λος Άντζελες για να κάνει εκπομπή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Αφήνει την «Πόλη των αγγέλων» και έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να βρεθεί στον… ουρανό ή μάλλον, για να είμαι πιο ακριβής, να βρεθεί στον αέρα του ΣΚΑΪ. Η συμφωνία έχει κλείσει και είναι σίγουρο πως τους επόμενους μήνες θα αναλάβει έναν καινούργιο ρόλο, αυτό του παρουσιαστή, έχοντας δίπλα του τον πιο πιστό του φίλο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μέσα στους επόμενους μήνες θα βγει από τον ΣΚΑΪ μία καινούργια εκπομπή με παρουσιαστή τον Γιώργο Καραμίχο.

Ο γνωστός ηθοποιός τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στο Λος Άντζελες διδάσκοντας τη δική του τεχνική για την αρχαία ελληνική τραγωδία και κωμωδία σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές δραματικές σχολές. Ωστόσο κάθε φορά που υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση είτε για το θέατρο, είτε για τον κινηματογράφο, τη συζητά και άμα τον ενδιαφέρει επιστρέφει στην Ελλάδα. Όπως θα γίνει και αυτή τη φορά, μόνο που η συγκεκριμένη πρόταση είναι για την τηλεόραση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Γιώργος Καραμίχος συμφώνησε με τα στελέχη του ΣΚΑϊ να παρουσιάσει μία εβδομαδιαία εκπομπή με σκοπό να γνωρίσει στους τηλεθεατές ωραία μέρη της Ελλάδας και τους κατοίκους της. Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης εκπομπής είναι ότι σε κάθε μέρος που θα επισκέπτεται θα γίνεται «κάτοικος» της περιοχής, προσπαθώντας να μην μάθει, αλλά να ζήσει την καθημερινότητά τους, σύμφωνα με τις συνήθειές τους.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο της εκπομπής είναι ότι ο Καραμίχος δεν θα είναι μόνος του, αλλά στα οδοιπορικά του και στους νέους τόπους κατοικίας του θα έχει συντροφιά τον «πιο πιστό του φίλο», που δεν είναι άλλος από τον Tramp, το πανέξυπνο σκυλί του. Οι δύο τους λοιπόν θα γυρίσουν σε αρκετά μέρη της χώρας μας και θα ζήσουν εκεί παρέα με τους μόνιμους κατοίκους.

Αξίζει δε να σημειώσω ότι τη σκηνοθεσία της εκπομπής έχει αναλάβει ο Χρήστος Καρεκέπελης, με εμπειρία στο χώρο του ντοκιμαντέρ, ενώ δύο κινηματογραφικά ντοκιμαντέρ του («Το σπίτι του Κάιν» και «Η πρώτη ύλη) έχουν αποσπάσει πολλαπλές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα στελέχη του ΣΚΑΪ ποντάρουν πολύ στην καινούργια αυτή εκπομπή τους, πιστεύοντας στην αισθητική που θα έχει με τη σκηνοθεσία του Χρήστου Καρεκέπελη, αλλά και στο ότι ο Γιώργος Καραμίχος μαζί με τον Tramp θα γίνουν οι καλύτεροι «ξεναγοί» των τηλεθεατών σε όμορφα μέρη της χώρας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πότε ξεκινά η Ελεονώρα Μελέτη

Γιατί δεν γύρισε τρέιλερ η Μενεγάκη για την εκπομπή της;

Η επίσημη ανακοίνωση για το «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη

Πώς διαμορφώνεται η τηλεθέαση για την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε