Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Έτοιμος ο Ουγγαρέζος αλλά όλα θα κριθούν… στο λεπτό!

Κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για πολλά από τα προγράμματα του MEGA. Το κανάλι της Μεσογείων έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετά οικονομικά προβλήματα αναδιαμορφώνει συνεχώς τα σχέδιά του, ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Έτσι, όπως έχουμε αναφέρει, το «Master Chef» μπορεί να είναι έτοιμο και να έχουν γυριστεί όλα τα επεισόδιά του εκτός από τον τελικό αλλά όπως φαίνεται και άλλα προγράμματα του σταθμού της Μεσογείων κινδυνεύουν να ακολουθήσουν το δρόμο της αναβολής ή ακόμα και της διακοπής προβολής τους.

Στην πρώτη περίπτωση, αυτής της αναβολής βρίσκεται και το «A minute to win it», το καινούργιο τηλεπαιχνίδι που σκοπεύει να προβάλλει το κανάλι της Μεσογείων με παρουσιαστή το Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αν και τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού ολοκληρώθηκαν (εκτός αν χρειαστεί ένα επιπλέον γύρισμα) για τα 15 επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν, ακόμα παραμένει άγνωστο αν θα βγει on air τη φετινή σεζόν. Βέβαια, από το MEGA σκοπεύουν με τα έως τώρα δεδομένα ότι θα τα καταφέρουν αλλά μα θυμίσουμε ότι τα ίδια σχέδια είχαν και για το «Master Chef» μέχρι που διαπίστωσαν ότι οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες τους αναγκάζουν να το κρατήσουν… καβάτζα για την επόμενη σεζόν. Για τους ίδιους λόγους λοιπόν, αν και το τηλεπαιχνίδι είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα μέσα στο Μάρτιο, μπορεί τελικά τα στελέχη του MEGA να αποφασίσουν να κάνουν οικονομία και να το κρατήσουν στα συρτάρια τους για την επόμενη σεζόν.

Πάντως, όποια κι αν είναι η απόφασή τους αξίζει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τα γυρίσματα είναι πολύ εντυπωσιακά και αστεία με το Δημήτρη Ουγγαρέζο να… ξεσαλώνει προσπαθώντας να εμψυχώσει τους διαγωνιζόμενους να κερδίσουν τις 10 δοκιμασίες στις οποίες τους υποβάλλει και πρέπει να φέρουν εις πέρας μέσα σε ένα λεπτό για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε