Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έβγαλαν τους γερμανούς εκτός…!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έβγαλαν τους γερμανούς εκτός…!

Η απόφαση ελήφθη: οι γερμανοί δεν έχουν πλέον κανένα λόγο στις τελικές αποφάσεις.

Ο λόγος για τους γερμανούς διοικούντες του ALPHA που τα τελευταία χρόνια κι αφού ο Όμιλος RTL είχε εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του σταθμού της Κάντζας αποφάσιζαν για το τι πρόκειται να γίνει.
Όπως έχουμε αναφέρει όμως, σε παλαιότερο κείμενο του Newsit, ο Δημήτρης Κοντομηνάς αγόρασε ξανά από τους γερμανούς τις μετοχές και έτσι ο ALPHA επανήλθε στα χέρια του γνωστού επιχειρηματία.

Ωστόσο ακουγόταν ότι ορισμένοι από τους γερμανούς διοικούντες του ALPHA, όπως ο διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Κριστόφ Μάινους, θα συνέχιζαν να ασκούν τα καθήκοντά τους και τις υποχρεώσεις τους, τουλάχιστον μέχρι το Σεπτέμβριο. Τελικά όμως, αυτό δεν ισχύει αφού οι αλλαγές στο κανάλι της Κάντζας είναι συνεχείς.
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, συστάθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο στον ALPHA, το οποίο απαρτίζεται πλέον μόνο από έλληνες.

Μετά την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού που ενέκρινε τη μεταβίβαση μετοχών του σταθμού από τον Όμιλο του RTL στο Δημήτρη Κοντομηνά, οι γερμανοί που ήταν στο Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκαν για την αποχώρησή τους από το διοικητικό συμβούλιο. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι ο Κριστόφ Μάινους που ήταν διευθύνων σύμβουλος του ALPHA, αποφασίστηκε ότι θα εκτελεί πλέον χρέη συμβούλου και ότι δεν κατέχει πλέον τον προηγούμενο τίτλο του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο άλλοτε ισχυρός άνθρωπος του καναλιού της Κάντζας θα αποχωρήσει επίσημα από το σταθμό γύρω στον Ιούνιο αφού δεν θα έχει σημαντικό ρόλο για το σχεδιασμό του προγράμματος της επόμενης σεζόν.

Το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο του ALPHA αποτελείται πλέον από στενούς συνεργάτες του Δημήτρη Κοντομηνά, οι οποίοι είναι οι Λαυρέντης Αλβέρτης (Πρόεδρος), Άννα Σούρπη, Ελένη Ξηνταράκου, Μιχάλης Κεφαλογιάννης και Χαράλαμπος Βατικιώτης.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ALPHA, τη φετινή σεζόν δεν πρόκειται να προχωρήσει σε παραγωγή καινούργιων εκπομπών αλλά εντολή του Δημήτρη Κοντομηνά είναι να ενισχυθεί σημαντικά ο ενημερωτικός τομέας του σταθμού, κάτι που είχαν απαξιώσει οι γερμανοί διοικούντες. Ωστόσο, ο ισχυρός άντρας του ALPHA μαζί με τους στενούς συνεργάτες του πραγματοποιεί καθημερινές συσκέψεις για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν ώστε το κανάλι της Κάντζας να μπει ξανά δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε