Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ευχάριστη εξέλιξη για τους «Συμμαθητές»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ευχάριστη εξέλιξη για τους «Συμμαθητές»

Ναι, πρόκειται για μία ευχάριστη εξέλιξη για τους συντελεστές της σειράς αλλά και τους τηλεθεατές αφού έχει αποδειχτεί ότι έχουν αγαπήσει τους «Συμμαθητές»!

Η αγάπη αυτή δεν αποτυπώνεται μόνο με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen αλλά και από τα social media που «γεμίζουν» με θετικά σχόλια για τη σειρά και τους συντελεστές της. Λογικό λοιπόν που ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να ξεπεράσει τους δημιουργούς της. Τι εννοώ;

Η σειρά, η «Συμμαθητές», βασίζεται στην αργεντίνικη σειρά «Los Graduados» που ολοκληρώθηκε σε μία σεζόν αν και υπήρχαν σχέδια ακόμα και για κινηματογραφική μεταφορά της. Φαίνεται όμως ότι ο ΑΝΤ1 βλέποντας την επιτυχία της σειράς αποφάσισε να… ξεπεράσει τους δημιουργούς της!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν «Οι συμμαθητές» να συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν με καινούργια επεισόδια. Μπορεί οι δημιουργοί της να ολοκλήρωσαν τη σειρά σε έναν κύκλο αλλά στη χώρα μας θα συνεχίσει με πρωτότυπο σενάριο! Βέβαια τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί αλλά αυτό δεν φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα στα στελέχη του σταθμού.

Άλλωστε σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού η σειρά θα σταματήσει την ερχόμενη βδομάδα, την Πέμπτη 25 Ιουνίου αφήνοντας 15 επεισόδια για προβολή την επόμενη σεζόν. Ωστόσο μέρος αυτών των επεισοδίων θα πρέπει να γυριστεί ξανά αν οι δημιουργοί της δώσουν το πράσινο φως στον ΑΝΤ1 για την «made in Greece» συνέχεια της ιστορίας.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου μετά από επαφές στελεχών του ΑΝΤ1 με στελέχη της αργεντίνικης εταιρείας παραγωγής έχει επιτευχθεί η συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές για την άδεια ώστε να συνεχιστεί η σειρά στη χώρα μας. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από τις οικονομικές συνθήκες αλλά ακόμα κι αυτόν το σκόπελο φαίνεται να τον ξεπερνούν στο κανάλι του Αμαρουσίου αφού δικαιολογημένα θεωρούν ότι πρέπει να ποντάρουν στους «Συμμαθητές» που έχοντας κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό θα είναι ένα από τα δυνατά «όπλα» τους στη μάχη της τηλεθέασης και της επόμενης σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε