Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φεύγει από τον ΑΝΤ1 και πάει στον ALPHA

Μέχρι πέρυσι, αυτήν την περίοδο άρχιζαν σιγά σιγά να… σκάνε μύτη οι υπογραφές καινούργιων συμβολαίων, οι ανανεώσεις εκπομπών αλλά και οι μεταγραφές για την επόμενη σεζόν.

Φέτος τα πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο είναι διαφορετικά και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει από τον επόμενο μήνα καθώς τα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια προσπαθούν πρωτίστως να δουν τι γίνεται με τους προϋπολογισμούς τους και μετά να δουν ποιοι θα πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν!
 
Το καλοκαίρι αυτό λοιπόν θα πέσει πολλή ξεραΐλα. Τα προγράμματα των περισσότερων καναλιών θα γεμίσουν με επαναλήψεις και οι καινούργιες εκπομπές ή σειρές θα είναι ελάχιστες. Μία από αυτές πάντως φέρνει μία… ηχηρή μεταγραφή που αναμένεται να κάνει… τούρκους τους απέναντι.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μέσα στο καλοκαίρι ο ALPHA θα ξεκινήσει να προβάλλει τρεις καινούργιες σειρές τούρκικης παραγωγής. Η μία από αυτές θα είναι το «Αγιάζι του έρωτα» που ξεκίνησε να προβάλλεται το χειμώνα μέσα από το κανάλι της Κάντζας αλλά σταμάτησε ξαφνικά και πρόκειται να επιστρέψει για να κρατήσει συντροφιά το καλοκαίρι σε όσους το επιθυμούν. Στη δεύτερη όμως από αυτές τις καινούργιες σειρές πρωταγωνιστεί ένας ηθοποιός που έχει πολλές θαυμάστριες στη χώρα μας και που πρωταγωνιστούσε σε σειρά άλλου καναλιού. Ο λόγος για τον Κιβάντς Τατλιτούγ, τον πρωταγωνιστή από τα «Ασημένια φεγγάρια» που πρόβαλλε μέχρι προχθές ο ΑΝΤ1 και που σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις. Για παράδειγμα να αναφέρουμε ότι στο φινάλε της η σειρά σημείωσε 38,3 μέσο όρο.
Ο ALPHA όμως, εξασφάλισε την καινούργια σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί ο Κιβάντς Τατλιτούγ και που έχει τον τίτλο «Menekşe ile Halil» που σημαίνει «Η Μενεξέ και ο Χαλίλ» αλλά που οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας θα προβάλλουν με άλλο τίτλο.
 
Η σειρά 36 επεισοδίων είναι παραγωγής 2007-08 και στην Τουρκία αλλά και σε άλλες χώρες όπου έχει προβληθεί σημείωσε τεράστια επιτυχία. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν γίνει σε Κωνσταντινούπολη και Βερολίνο κι η ιστορία έχει… πολλή συγκίνηση. Το σενάριο θέλει τον Χαλίλ (Κιβάντς Τατλιτούγ) με καταγωγή από τη Βοσνία να μετακομίζει στο Βερολίνο και να εργάζεται ως γκαρσόνι. Εκεί γνωρίζει και ερωτεύεται τη Μενεξέ (που την υποδύεται η πρώην Μις Τουρκία, Σεντέφ Αβτσί και που θα είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει πολλούς θαυμαστές!) αλλά… ω τι πρωτότυπο, οι γονείς της αντιδρούν! Οπότε, αντιλαμβάνεστε τι… κλάμα θα πέσει βραδιάτικα!
 
Για την ιστορία –και τον πόλεμο στο τηλεοπτικό παρασκήνιο- να αναφέρουμε ότι τη συγκεκριμένη σειρά διεκδικούσε κι άλλο τηλεοπτικό κανάλι αλλά τελικά ο ALPHA κατάφερε να κάνει… τη μεταγραφή!
 
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η τούρκικη σειρά «Menekşe ile Halil» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιούνιο και στον ALPHA ευελπιστούν να κάνουν… τούρκους τους αντιπάλους τους από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε