Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί… ξυρίζουν το Γιώργο Τσαλίκη;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί… ξυρίζουν το Γιώργο Τσαλίκη;

Ξέρετε την παροιμία «στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό»; Ε, στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το «στο τέλος ξυρίζουν τον τραγουδιστή». Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε…

Πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη, γυρίστηκε το βίντεο κλιπ για το καινούργιο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη με τίτλο «Κοίταξέ με, φεύγω…», τη μουσική του οποίου έχει γράψει ο Κωνσταντίνος Παντζής και τους στίχους ο ίδιος ο Τσαλίκης. Τα γυρίσματα έγιναν σε Ψυχικό, Πειραιά και Κολωνάκι και τη σκηνοθεσία έκανε ο έμπειρος Μάνος Τζιράκης. Το concept του βίντεο κλιπ λοιπόν θέλει το Τσαλίκη να είναι… κατεστραμμένος, μετά από μία ερωτική απογοήτευση και να γυρίζει στους δρόμους ξυπόλητος, ενώ ο κόσμος τον κοιτάζει.

«Όλα μου τα όνειρα τα έκανες κομμάτια-και δεν βρίσκω φάρμακο να πάψω να πονώ.-Τόνοι αποτσίγαρα και δάκρυα στα μάτια-αν δεν φύγω σήμερα θα καταστραφώ.-Και δεν κοιμάμαι, γιατί λυπάμαι-που γίναμε έτσι εμείς οι δυο», τραγουδά ο Τσαλίκης και περιπλανιέται στους δρόμους.

Μέχρι που αποφασίζει να αλλάξει και να μην αφήσει να τον πάρει από κάτω. Η αλλαγή, ξεκινά με ένα καλό ξύρισμα και στη συνέχεια με πλήρη αλλαγή της εμφάνισής του. Δεν θα προδώσουμε περισσότερα για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε την αλλαγή του, μέσα από το βίντεο κλιπ που θα βγει τις επόμενες ώρες στον αέρα. Δείτε προς το παρόν τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newsit με το ξύρισμα του Τσαλίκη και η συνέχεια έρχεται…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε