Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Γιατί ο ΑΝΤ1 απέλυσε τον Ψινάκη!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Γιατί ο ΑΝΤ1 απέλυσε τον Ψινάκη!

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ηλία Ψινάκη και του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 απέλυσαν τον Ηλία Ψινάκη από την εκπομπή «Fab 5». Ο λόγος, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, είναι επειδή τα στελέχη στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι πολύ δυσαρεστημένα από τις αρνητικές δηλώσεις που έχει κάνει ο Ψινάκης δημοσίως σχετικά με άλλες εκπομπές του σταθμού, όπως το «Dancing on ice».

Μία ακόμα κόντρα του ΑΝΤ1 με τον fabulous Ψινάκη είναι σχετικά με τη συμμετοχή του Γιάννη Φλωρινιώτη στο «Fab 5». Οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν ήθελαν το Γιάννη Φλωρινιώτη αλλά ο Ψινάκης επέμεινε και τελικά το επεισόδιο με τη μεταμόρφωση του showman γυρίστηκε. Φαίνεται όμως, ότι αυτό σήμανε και την απόλυση του Ψινάκη από τον ΑΝΤ1 αφού μετά από αυτό του ανακοίνωσαν τη λήξη της συνεργασίας τους. Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε προκαλέσει και την απόλυση του Μάνου Χατζηδάκη από τη διεύθυνση του τρίτου προγράμματος της ΕΡΑ, όταν ο σπουδαίος συνθέτης είχε πάρει το μέρος του και είχε μεταδώσει από την κρατική ραδιοφωνία τραγούδια του. Τώρα λοιπόν, ο Γιάννης Φλωρινιώτης έγινε η… αιτία να απολυθεί από τον ΑΝΤ1 ο Ηλίας Ψινάκης.

Το τι θα γίνει με τους «Fab 5» και αν ο Ηλίας Ψινάκης αντικατασταθεί με κάποιον ή θα γίνουν «Fab 4» θα αποφασιστεί από τον ΑΝΤ1 τις επόμενες μέρες.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε