Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί οι «Βασιλιάδες» προκάλεσαν την επέμβαση της αστυνομίας;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί οι «Βασιλιάδες» προκάλεσαν την επέμβαση της αστυνομίας;

Είναι η έκπληξη της φετινής σεζόν αφού καταφέρνει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Λογικό λοιπόν εκτός από τους πολλούς θαυμαστές τους, οι «Βασιλιάδες» να έχουν και πολλούς… εχθρούς.

Ωστόσο χθες, ορισμένοι από τους ηθοποιούς της σειράς του MEGA δεν κινδύνευσαν από κάποιους που ήθελαν το… κακό τους αλλά από φανατικές θαυμάστριές τους. Και μην πιστεύετε ότι ήταν κάτι ακίνδυνο, καθώς για να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα παρενέβη η αστυνομία!

Συγκεκριμένα, χθες, πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ εκδήλωση στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης των νέων ενάντια στη μάστιγα της εμπορίας ανθρώπων και της σύγχρονης δουλείας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν 10.000 μαθητές γυμνασίων και λυκείων ενώ στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν πολλοί μεγάλοι έλληνες αθλητές μεταξύ των οποίων οι Ευθύμης Ρεντζιάς, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Νίκος Φιλίππου, Βούλα Πατουλίδου, οι παίκτες του ΝΒΑ Ashley Robinson, Tracy Murray και Peja Stojaković αλλά και οι ηθοποιοί Νίκος Αναδιώτης, Πάνος Βλάχος, Μάνος Ιωάννου, Τόμας Πρωτόπαπας από τους «Βασιλιάδες» και ο Αποστόλης Τότσικας που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Πίσω στο Σπίτι».

Οι μαθητές παρακολούθησαν τις ομιλίες ενημέρωσης για τη σύγχρονη δουλεία και στη συνέχεια τον αγώνα μπάσκετ. Αμέσως όμως, μετά τη λήξη του… έγινε χαμός! Αρκετές μαθήτριες έφυγαν από τη θέση τους και περνώντας πάνω από τα διαχωριστικά σίδερα, προσπάθησαν να φτάσουν κοντά στους ηθοποιούς, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός. Αυτοί δε, που κινδύνευσαν, καθώς δεν είναι αστείο να ορμούν κατά πάνω σου εκατοντάδες άνθρωποι, ήταν ο Αποστολής Τότσικας και ο Τόμας Πρωτόπαπας. Η «επίθεση» θαυμασμού προκάλεσε την επέμβαση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο χώρο, έβαλαν τις φανατικές θαυμάστριες στη σειρά για να μπορέσουν να δουν τους ηθοποιούς από κοντά και έτσι αποφεύχθηκε κάποια δυσάρεστη εξέλιξη. Μετά την έντονη αυτή εκδήλωση λατρείας οι ηθοποιοί κάθισαν για αρκετή ώρα μαζί με τα παιδιά, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Άλλωστε, να σημειώσουμε ότι εκτός από αυτό το… περίεργο περιστατικό, η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και οι μαθητές ενημερώθηκαν για τη μάστιγα της ανθρώπινης δουλείας ενώ είχαν και την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους ηθοποιούς.

Κάτι που και οι ίδιοι οι ηθοποιοί ευχαριστήθηκαν αφού, όπως έγραψαν στις προσωπικές σελίδες τους στα social media πέρασαν πάρα πολύ καλά και χάρηκαν που γνώρισαν από κοντά τόσες θαυμάστριές τους!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε