Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί θα… λιποθυμήσει η Ελεονώρα Μελέτη;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί θα… λιποθυμήσει η Ελεονώρα Μελέτη;

Τελικά είμαστε… πολύ μπροστά! Δεν μαθαίνουμε μόνο το τι γίνεται στο τηλεοπτικό τοπίο και στο παρασκήνιό του, αλλά και τι πρόκειται να συμβεί. Μισό λεπτό να κατέβω από το… καλάμι και θα σας εξηγήσω τι εννοώ!

Σήμερα λοιπόν, κάνουν πρεμιέρα οι τρεις εκπομπές του STAR, οι (κατά σειρά μετάδοσης) «Μεσημεριανή μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη, «Μίλα» με την Τατιάνα Στεφανίδου» και «Φώτης και Μαρία Live» με το Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Όσον αφορά λοιπόν τη «Μεσημεριανή μελέτη» που θα ξεκινήσει στη μία το μεσημέρι, μάθαμε ότι θα συμβούν πολλά. Στην εκπομπή θα είναι καλεσμένη η Μαριέττα Χρουσαλά που θα μιλήσει με την Ελεονώρα για την εγκυμοσύνη της, αλλά και για πολλά ακόμα θέματα, όπως τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Ένα πολύ δυνατό θέμα που έχουν στην εκπομπή, είναι το ότι «εισέβαλαν» σε ένα σπίτι το οποίο τους τελευταίους μήνες έχει συζητηθεί πολύ και οι κάμερες της «Μελέτης» θα μας δείξουν κάθε γωνιά του, όπου οι πρώην ιδιοκτήτες του μπορεί τώρα να βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη, αλλά είχαν μία μακρόχρονη σχέση και τότε μιλούσαμε για έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο, αλλά είναι σίγουρα ένα θέμα που θα συζητηθεί πολύ. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα που θα συμβεί στην πρεμιέρα της «Μεσημεριανής μελέτης» και από το μεσημέρι και μετά θα σχολιαστεί πολύ…!

Ο λόγος; Σήμερα, εκτός από την πρεμιέρα της εκπομπής για την καινούργια σεζόν, η Ελεονώρα Μελέτη έχει τα γενέθλιά της. Όπως είναι λογικό λοιπόν, οι συνεργάτες της, της ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις. Μία από αυτές όμως, είναι σίγουρο ότι θα την κάνει να… λιποθυμήσει! Δεν μπορούμε να προδώσουμε περισσότερα, γιατί δεν θέλουμε να χαλάσουμε την έκπληξη και –εννοείται- τη λιποθυμία της, αλλά θέλουμε να την… απολαύσουμε όταν ξαφνικά η Ελεονώρα βρεθεί με τον παλιό και πολυσυζητημένο έρωτά της! Όπως λένε και στη «Μεσημεριανή μελέτη» θα γίνει πολύ… μαναφούκι, μόνο που αυτή τη φορά θα το… υποστεί η ίδια η παρουσιάστρια της εκπομπής του STAR.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε