Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Γιατί το «10 με 1 μαζί» πετά στο Λονδίνο

Τι σχέση έχει ο Χριστόφορος Κοτέντος και η Σεράινα.

Φαίνεται ότι φέτος ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος δεν χάνουν ευκαιρία με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο… να πετούν! Έτσι μετά το επεισοδιακό τρέιλερ που γύρισαν για την εκπομπή τους βουτώντας… στα σύννεφα, η εκπομπή τους «10 με 1 μαζί» θα πετάξει μέχρι το Λονδίνο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit κάμερα της εκπομπής θα καταγράψει όλα όσα θα συμβούν το Σάββατο στην επίδειξη μόδας που θα δώσει ο Χριστόφορος Κοτέντος στο Λονδίνο.

Μάλιστα στην επίδειξη του γνωστού σχεδιαστή και κριτή στο «Next Top Model» θα λάβει μέρος η Σεράινα. Η νικήτρια του πρώτου «Next Top Model» θα είναι η μοναδική ελληνίδα ανάμεσα στα ξένα μοντέλα που θα φορέσουν τις δημιουργίες του Κοτέντου και μάλιστα θα ανοίξει την επίδειξη.

Βέβαια οι παρουσιαστές της εκπομπής, ή μάλλον ιδιαίτερα ο Σπύρος Χαριτάτος ήθελε πολύ να… καταγράψει ο ίδιος την επίδειξη αλλά λόγω της πρεμιέρας της εκπομπής τους τη Δευτέρα είναι σε πυρετώδεις προετοιμασίες οπότε δεν μπορούσε να ταξιδέψει για να κάνει… προσωπικό ρεπορτάζ με τα μοντέλα!

Ωστόσο ό,τι συμβεί και επί πασαρέλας αλλά και επί καμαρινιών στην επίδειξη μόδας του Χριστόφορου Κοτέντου στο Λονδίνο θα καταγραφεί από την κάμερα της εκπομπής και θα προβληθεί στο «10 με 1 μαζί».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε