Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H Σίσσυ Φειδά… καταρρέει!

Είναι γνωστό ότι η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι ακόμα δυσκολότερη για τους πρωταγωνιστές της και φτωχότερη για τους τηλεθεατές.

 Τα τηλεοπτικά κανάλια προσπαθούν εν μέσω οικονομικής κρίσης να γεμίσουν τα προγράμματά τους με εκπομπές και πρόσωπα που θα κοστίζουν λιγότερο από τα προηγούμενα χρόνια…

Ως εκ τούτου αρκετές εκπομπές θα βρεθούν εκτός τηλεοπτικού τοπίου. Άλλωστε τα στελέχη των καναλιών έχουν βάλει κάτω τα κοστολόγιά τους και σε συνδυασμό με το τι φέρνουν (διαφημιστικά έσοδα και τηλεθέαση) αποφασίζουν αν οι εκπομπές θα πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγες μέρες σε σύσκεψη στον ALPHA συζητήθηκε το μέλλον της εκπομπής «Σπίτι από την αρχή» που παρουσιάζει η Σίσσυ Φειδά, με βασικό συνεργάτη της το Γιώργη Λαμπαθάκη. Κι όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη… δεν ήταν θετικά για την εκπομπή.

Αν και τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας είπαν ότι θα πραγματοποιηθεί κι άλλη σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσουν οριστικά το μέλλον της εκπομπής, όπως φαίνεται την επόμενη σεζόν δεν πρόκειται να βγει στον αέρα καθώς οι επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης δεν ήταν ικανοποιητικές.

Ωστόσο, στην ίδια σύσκεψη, στελέχη του καναλιού τόνισαν ότι η εκπομπή πρέπει να συνεχίσει την προβολή της για να μην αφήσουν την ανταγωνιστική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Με το δεξί» που παρουσιάζει ο Σπύρος Σούλης, να… χτίζει ανενόχλητη τηλεθεάσεις στο τηλεοπτικό τοπίο.

Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στον ALPHA υπάρχουν δύο στρατόπεδα: στο ένα είναι αυτοί που θέλουν την εκπομπή να μπαίνει στο ψυγείο και να επανεξετάσουν το μέλλον της μετά την επόμενη σεζόν και στο άλλο είναι ορισμένοι που πιστεύουν ότι πρέπει να «χτιστούν» έξη εκπομπές για το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, δηλαδή για το Φεβρουάριο του 2012.

Όπως φαίνεται όμως, υπερισχύει η άποψη του πρώτου στρατοπέδου και μάλλον η Σίσσυ Φειδά θα… καταρρεύσει και δεν θα χτιστούν «Σπίτια από την αρχή» για την επόμενη –τουλάχιστον- σεζόν. Εκτός κι αν ο ALPHA της προτείνει κάποια άλλη εκπομπή αλλά μάλλον κι αυτό είναι δύσκολο καθώς επιλέχθηκε για παρουσιάστρια της συγκεκριμένης εκπομπής λόγω των γνώσεών της!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε