Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ελεονώρα Μελέτη πηγαίνει MEGA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ελεονώρα Μελέτη πηγαίνει MEGA

Αν και απομένει λίγος καιρός για να ολοκληρωθεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν, θα πραγματοποιηθεί μία αλλαγή που θα προκαλέσει πολλές εξελίξεις.

Η ανατροπή έρχεται από το STAR καθώς οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να μετακομίσουν άμεσα την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης. Αν και στα αρχικά σχέδιά τους ήταν η «Πρωινή μελέτη» να συνεχίσει τη φετινή σεζόν να μεταδίδεται στην πρωινή ζώνη, τελικά αποφάσισαν πως η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το Πάσχα.

Έτσι, από την Τετάρτη 18 Απριλίου η εκπομπή γίνεται «Μεσημεριανή μελέτη» και θα μεταδίδεται καθημερινά από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις τρεις και μισή που θα παραδίδει σκυτάλη στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μίλα». Η εκπομπή «Made in Star» με τη Νικολέττα Ράλλη θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους τη Μεγάλη Εβδομάδα καθώς δεν έφερε τα ποθητά αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης για το κανάλι της Κηφισιάς. Ωστόσο, γίνονται προσπάθειες από τα στελέχη του σταθμού οι περισσότεροι εργαζόμενοι της εκπομπής να απορροφηθούν σε άλλες ώστε να μην μείνουν άνεργοι. Αμέσως λοιπόν μετά το Πάσχα μία καινούργια μάχη θα ξεκινήσει στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς η Ελεονώρα θα βρεθεί ξανά απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη, αναζωπυρώνοντας την κόντρα τους από την εποχή που ανταγωνίζονταν όταν η Μελέτη παρουσίαζε τον «Πρωινό καφέ» στον ΑΝΤ1 και η Μενεγάκη τον «Καφέ με την Ελένη» στον ALPHA. Κι είναι σίγουρο ότι η μάχη για την τηλεθέαση μεταξύ των δύο παρουσιαστριών θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον όμως, έχει και το ότι η Ελεονώρα πάει… MEGA. Λίγες μέρες πριν από τη μετακόμισή της στη μεσημεριανή ζώνη, η παρουσιάστρια θα βρεθεί στο κανάλι της Μεσογείων.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Ελεονώρα έχει προσκληθεί να είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Μάλιστα, αυτό δεν είναι κάτι που πρόκειται να γίνει μετά από καιρό αλλά την επόμενη κιόλας βδομάδα. Έτσι, μετά από αρκετές συνεννοήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών, η Ελεονώρα θα βρεθεί στο «Πρωινό Mou» την επόμενη βδομάδα και δη, τη Μεγάλη Δευτέρα. Είναι η πρώτη φορά που οι τρεις παρουσιαστές θα συναντηθούν on air και σίγουρα η συζήτησή τους θα έχει πολύ ενδιαφέρον εξαιτίας και των αλλαγών στην επαγγελματική ζωή της Ελεονώρας. Η τελική συνεννόηση θα γίνει σήμερα αλλά θεωρείται ως σίγουρο ότι αν η εμφάνιση της παρουσιάστριας στην πρωινή εκπομπή του MEGA δεν γίνει τη Δευτέρα, θα γίνει την επόμενη βδομάδα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε