Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά

Με ποιους συναντήθηκε και τι αναζητά απεγνωσμένα.

Κατευθείαν στη σκληρή δουλειά έπεσε από νωρίς σήμερα το πρωί η Ρούλα Κορομηλά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η παρουσιάστρια έφτασε στο γραφείο της στον ALPHA νωρίς το πρωί και από κείνη την ώρα δεν έχει σταματήσει τις συσκέψεις με τους συντελεστές των εκπομπών, στις οποίες είναι υπεύθυνη.

Εκτός όμως από το «Κους κους το μεσημέρι», το «Δέστε τους» και το «Μες στην καλή χαρά» η Ρούλα, όπως είναι φυσικό, ενδιαφέρεται και για το «Greek Idol». Άλλωστε αυτό είναι το προσωπικό της στοίχημα ως παρουσιάστρια και μετά την επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο με το talent show, η Ρούλα θέλει το δεύτερο «Greek Idol» να σημειώσει μεγαλύτερες τηλεθεάσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η Ρούλα αναζητά το ποιος θα καθίσει στην τρίτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής αφού οι δύο εξ’ αυτών είναι κλεισμένες από τον Πέτρο Κωστόπουλο και τον Κώστα Καπετανίδη. Η Ρούλα αλλά και οι υπεύθυνοι του ALPHA αναζητούν πρωτίστως μία γυναίκα γιατί δεν θέλουν η κριτική επιτροπή να είναι ανδροκρατούμενη.

Έτσι, τις αμέσως επόμενες ημέρες παράλληλα με τις εκπομπές που επιβλέπει, η Ρούλα Κορομηλά θα πρέπει να βρει την κατάλληλη κριτή. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να έχουμε μία μεγάλη έκπληξη και στην καρέκλα να καθίσει μία πολύ γνωστή τραγουδίστρια αφού κατά την περίοδο των διακοπών της η Ρούλα συναντήθηκε με κάποια και προσπάθησε να την πείσει να είναι μαζί της στο επόμενο «Greek Idol». Αλλά προς το παρόν, δεν θα αποκαλύψουμε περισσότερα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε