Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Εύη Δρούτσα μιλά στο Newsit για την κόντρα της με το Νίκο Μουρατίδη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Εύη Δρούτσα μιλά στο Newsit για την κόντρα της με το Νίκο Μουρατίδη

Η κόντρα τους κρατά πολλά χρόνια… χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί! Ο λόγος για την Εύη Δρούτσα και το Νίκο Μουρατίδη που συχνά μας απασχολούσαν με όσα έλεγε ο ένας για τον άλλο, όσο ήταν μέλη της κριτικής επιτροπής του «Fame story».

 Μπορεί το talent show να έχει ρίξει από καιρό αυλαία, αλλά η κόντρα τους φούντωσε ξανά στο talent show «DanSing for you» που παρουσιάζεται στο MEGA Κύπρου.

Τις τελευταίες μάλιστα μέρες, ιδιαίτερα στο διαδίκτυο έχει χυθεί πολύ μελάνι, για όσα συνέβησαν στο τελευταίο live του κυπριακού talent show, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο Νίκος Μουρατίδης αποκάλεσε την Εύη Δρούτσα «γριά τσούρα», όπου «τσούρα» στα κυπριακά σημαίνει κατσίκα. Γιατί όμως, έγινε όλο αυτό και πώς αντέδρασε η γνωστή στιχουργός; Την απάντηση, την δίνει η ίδια που σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της, μου είπε πως

«δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί το είπε αυτό ο κύριος Μουρατίδης. Ρωτήστε τον ίδιο γιατί θέλησε να δημιουργήσει πάλι καταστάσεις, χωρίς εγώ να του δώσω την παραμικρή αφορμή. Άλλωστε το να με πει εμένα έτσι, είναι σαν να λέει ότι κι αυτός είναι γέρος, αφού είμαστε συνομήλικοι. Για να μην πω μάλιστα ότι είναι και μεγαλύτερός μου…! Του το είπα μάλιστα και στον αέρα της εκπομπής, αλλά δεν απάντησε!»

-Υπήρξε όμως και άλλη κόντρα σας στον αέρα. Όταν κάνατε κριτική σε κάποιον διαγωνιζόμενο ότι τραγουδά «επικά» όπως του είπατε, υπήρξε αντίδραση από το Μουρατίδη.

Ναι, αλλά θέλει δεν θέλει ο κύριος Μουρατίδης, πρέπει να παραδεχθεί ότι έχω γράψει πολλά τραγούδια που έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες. Όσο και να μην θέλει να το παραδεχτεί, αυτή είναι η αλήθεια. Ενώ αυτός είναι ένας απλός ραδιοφωνικός παραγωγός. Άλλωστε αυτό του είπα και στον αέρα ως απάντηση σε όσα μου είπε!

-Γιατί όμως, σας αποκάλεσε έτσι; Έγινε κάτι στα παρασκήνια; Πού οφείλεται η κόντρα που υπάρχει μεταξύ σας;

Εγώ δεν έχω καμία κόντρα με τον κύριο Μουρατίδη. Αυτός φαίνεται ότι έχει μαζί μου και τσακώνεται όπως τσακώνεται με πολύ κόσμο. Δεν είναι τυχαίο που όταν με αποκάλεσε έτσι, ο κόσμος στο στούντιο πάγωσε, ενώ όταν εγώ του είπα ότι είμαστε συνομήλικοι, χειροκρότησαν. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι στο «DanSing for you» για να κάνω τη δουλειά μου και να περνάω καλά, γιατί είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Το «DanSing for you» είχε μεγάλη επιτυχία και πέρυσι, δεν είδα να αυξάνονται τα νούμερα τηλεθέασής του επειδή ήρθε ο κύριος Μουρατίδης. Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που με πιάνουν και μου κάνουν παράπονα, ρωτώντας με γιατί ήρθε. Δεν είναι πολύ συμπαθής στην Κύπρο με όλα αυτά που κάνει γιατί ο κόσμος εκεί θέλει να παρακολουθήσει το «DanSing for you» και να περάσει καλά. Πολλά από αυτά που κάνει όμως, δεν τους αρέσουν καθόλου…

-Πιστεύετε ότι θα συνεχίσει και στο επόμενο live να σας μιλάει με αυτόν τον τρόπο;

Δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά ελπίζω πως όχι, γιατί αλλιώς θα κινηθώ νομικά. Εγώ γίνομαι είδηση μέσα από τη δουλειά μου και τα τραγούδια μου. Αν ο κύριος Μουρατίδης δεν έχει άλλους τρόπους και θέλει να γίνεται είδηση μέσα από εμένα, θα πρέπει να τον σταματήσω! Αν θέλει να τσακωθεί με κάποιον να τσακωθεί με τον εαυτό του!»

Έτσι λοιπόν, η Εύη Δρούτσα βάζει τέλος στην κόντρα με το Νίκο Μουρατίδη, αποσαφηνίζοντας ότι αυτή δεν έχει κανένα λόγο να τη συντηρεί. Να δούμε όμως, αν το ίδιο θα κάνει και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, ή τελικά η κόντρα αυτή λυθεί στις δικαστικές αίθουσες!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε