Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ηρωίδα μάνα με την οικογένειά της μπήκαν «Με το δεξί» στο καινούργιο σπίτι τους

Ένα happy end σε μία ιστορία που συγκίνησε το πανελλήνιο. Ο επίλογος της ιστορίας είχε συγκίνηση, δάκρυα αλλά και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα αφού τώρα τα παιδιά μένουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Ο λόγος την οικογένεια Διαμαντόπουλου που πριν από μερικούς μήνες ένα δωμάτιο στο σπίτι τους που βρίσκεται στη Βάλμη Ηλείας άρπαξε φωτιά από βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά. Στο δωμάτιο είχαν εγκλωβιστεί τρία από τα εννέα τότε παιδιά της οικογένειας. Η μητέρα τους Μαρία, εγκυμονούσα τότε στο δέκατο παιδί της, όρμησε μέσα στις φλόγες και τα έβγαλε έξω. Το σπίτι τους όμως, που είχε υποστεί και ζημιές από το σεισμό ήταν πλέον ακατάλληλο για να στεγάσει την οικογένεια. Ο Σπύρος Σούλης με την αρωγή του ΑΝΤ1 αποφάσισε να πραγματοποιήσει μία «ειδική αποστολή στην Ηλεία» και να χτίσει ένα καινούργιο σπίτι για την πολυμελή οικογένεια. Όπως κι έγινε…

Μετά από αρκετές δυσκολίες που αντιμετώπισε η εκπομπή «Με το δεξί», ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες και η οικογένεια Διαμαντόπουλου μπήκε «Με το δεξί» στο καινούργιο σπίτι που τους κατασκεύασε η ομάδα της εκπομπής του ΑΝΤ1. Αργά χθες το βράδυ έγινε το τελευταίο γύρισμα όπου ο Κωνσταντίνος και η Μαρία Διαμαντοπούλου μπήκαν με τα παιδιά τους στο καινούργιο σπίτι τους. Η συγκίνηση των γονιών αλλά και του παρουσιαστή Σπύρου Σούλη καθώς και όλων των μελών της ομάδας της εκπομπής ήταν πολλή μεγάλη. Οι κόποι τους δικαιώθηκαν από τα χαμόγελα των παιδιών που έβλεπαν το «παλάτι» τους. Τώρα πια η οικογένεια μπορεί να ατενίσει τη ζωή με πιο αισιόδοξη ματιά και να αφήσει πίσω της ό,τι συνέβη. Άλλωστε η επιθυμία των γονιών για ένα ασφαλές σπίτι για τα παιδιά τους πραγματοποιήθηκε.

Από σήμερα το πρωί το υλικό από τα γυρίσματα βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ αφού το συγκεκριμένο επεισόδιο της εκπομπής «Με το δεξί» θα προβληθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 10 το βράδυ, σε ένα δίωρο επεισόδιο για να προβληθούν όσο το περισσότερα αποσπάσματα από όσα έγιναν στην κολοσσιαία «ειδική αποστολή στην Ηλεία».

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε