Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η καινούργια σειρά του ΑΝΤ1 που… έκλεψε από το MEGA

Μπορεί να διανύουμε καλοκαιρινή περίοδο και η μία μετά την άλλη οι εκπομπές και οι σειρές στο prime time να ολοκληρώνουν την παρουσία τους αλλά κάποιες άλλες ετοιμάζονται να έρθουν και να δώσουν τη δική τους μάχη για την τηλεθέαση. 

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την επόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 15 Ιουνίου κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η τούρκικη σειρά «Ezel». Οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να ρίξουν στη μάχη τη σειρά που έχει καταφέρει να κερδίσει στην Τουρκία αλλά και σε άλλες χώρες όπου έχει προβληθεί, πολύ καλές κριτικές αφού διαφέρει αρκετά από τις υπόλοιπες τούρκικες σειρές που έχουμε δει. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι τη συγκεκριμένη σειρά πριν από καιρό διεκδικούσε και το MEGA επιθυμώντας να αγοράσει τα δικαιώματά της αλλά ο ΑΝΤ1 αποδείχτηκε πιο… γρήγορος και εξασφάλισε την προβολή της.
 
Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το τούρκικο τηλεοπτικό δίκτυο «Show TV» στο οποίο είχε προβληθεί και το «Κισμέτ» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1.

«Ezel» στα Τούρκικα σημαίνει «Αιωνιότητα» και οι σεναριογράφοι της εμπνεύστηκαν την ιστορία από το κλασσικό έργο του Αλέξανδρου Δουμά «O Κόμης του Monte Christo».
 
Η ιστορία ξεκινά το 1997, με φόντο την Κωνσταντινούπολη. Ο Ömer ζει μία φιλήσυχη καθημερινότητα και εργάζεται ως μηχανικός αυτοκινήτων μαζί με τον επιστήθιο φίλο του Ali ενώ κάνει επίσης πολύ καλή παρέα με τον Cengiz τον οποίο γνώρισε την ίδια μέρα που συνάντησε και τον έρωτα της ζωής του, την Eyşan. Ο πατέρας της όμως, θα διοργανώσει μία ληστεία και για την οποία θα κατηγορηθεί, και θα φυλακιστεί ο Ömer. Μετά από καιρό και δεκάδες περιπέτειες ο Ömer θα δραπετεύσει από τη φυλακή και κάνοντας πλαστική θα προσπαθήσει με καινούργιο πρόσωπο και χωρίς κανείς να τον αναγνωρίζει να εκδικηθεί τους ανθρώπους αλλά και τη γυναίκα που ερωτεύτηκε και τον πρόδωσε. Έρωτες, πάθη και πολλή δράση που φαίνεται ότι θα κερδίσει και τους έλληνες τηλεθεατές.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα, όπως είπαμε, την επόμενη Τετάρτη 15 Ιουνίου στις 9 το βράδυ και θα προβάλλεται καθημερινά από τον ΑΝΤ1 στις 9 με 11 το βράδυ.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε