Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Κέλλυ Σακάκου πάει MEGA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Κέλλυ Σακάκου πάει MEGA

Έχει υπηρετήσει την τηλεόραση για πολλά χρόνια και είναι από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα

Δεν είναι υπερβολή, αν πούμε ότι η Κέλλυ Σακάκου είναι από τα «ιστορικά» πρόσωπα της τηλεόρασης, αφού η εικόνα της, η παρουσία της με τη βαθειά χαρακτηριστική της φωνή, συντρόφευε τους τηλεθεατές για πολλά χρόνια.

Για όσους έχουμε την τιμή και τη χαρά να τη γνωρίζουμε προσωπικά, αξίζει να τονίσω ότι η Κέλλυ Σακάκου είναι από τις πιο σικ και γλυκές γυναίκες, που όμως, λένε τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Αν και απουσιάζει από την τηλεόραση, εντούτοις τις επόμενες ώρες, θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Την Πέμπτη το βράδυ λοιπόν, κάποιος μου είπε ότι είδε την Κέλλυ Σακάκου να πηγαίνει στις εγκαταστάσεις του MEGA. Το έψαξα από εδώ, το έψαξα από κει και τελικά τα έμαθα!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πράγματι την Πέμπτη το βράδυ η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του MEGA και μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κανάλι της Μεσογείων έκανε και γύρισμα. Δεν θα προδώσω τίποτα παραπάνω για να μην χαλάσω την έκπληξη, αλλά δεν θα σας κρατήσω σε αγωνία, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η Κέλλυ Σακάκου θα εμφανιστεί στο MEGA, απόψε το βράδυ.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να συντονιστείτε σήμερα το βράδυ στον αέρα του καναλιού της Μεσογείων και κάπου εκεί στο prime time να δείτε, αλλά και να απολαύσετε όπως παλιά, την Κέλλυ Σακάκου, μέσα από τη συχνότητα του MEGA! Και να είστε σίγουροι ότι αυτά που θα πει, θα έχουν πολύ ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές! Αλλά είπα: δεν θα προδώσω περισσότερα…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEDIA ΤΟΥ NEWSIT

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε