Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Η Κλεοπάτρα Πατλάκη έκλεισε με το TV WEEKEND

Επιβεβαίωση του Newsit
 

 
Πριν από λίγες μέρες, σχολιάζοντας το δελτίο Τύπου για την εκπομπή TV WEEKEND, αναφέραμε ότι το «πρόσωπο- έκπληξη» -όπως έλεγαν- που θα είναι στην εκπομπή του ALTER είναι η Κλεοπάτρα Πατλάκη.
 
 
Για ακόμα μία φορά λοιπόν το Newsit επιβεβαιώνεται αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, χθες «έκλεισε» οριστικά η συμφωνία και μέσα στις επόμενες ώρες θα μπουν οι τελικές υπογραφές. Έτσι η Πατλάκη θα είναι στην εκπομπή της Άννας Λιβαθυνού, μαζί με τους Ελεάννα Τρυφίδου, Μιχάλη Ροδόπουλο, Όλγα Λαφαζάνη και Δημήτρη Σαράντο.
 
 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κλεοπάτρα έφυγε από τον ALPHA και κατά συνέπεια από το «Κους κους το μεσημέρι» αφήνοντας την Κατερίνα Καραβάτου και θα βρεθεί πάλι τηλεοπτικά με το Δημήτρη Σαράντο. Όπως –ίσως- θυμάστε, οι τρεις προαναφερόμενοι (Κατερίνα, Κλεοπάτρα και Δημήτρης) ήταν τα «3 νέα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη» που είχαν ξεκινήσει πριν από έξη χρόνια το «Πρωινό κους κους».
 
Όταν η Ελένη Μενεγάκη πήγε στον ALPHA η εκπομπή έγινε «Κους κους το μεσημέρι» και την επόμενη χρονιά αποχώρησε ο Δημήτρης Σαράντος. Φέτος, ήρθε η σειρά της Κλεοπάτρας να αφήσει τον ALPHA (όπως η ίδια έχει πολλές φορές δηλώσει) και κατά συνέπεια την εκπομπή και την Καραβάτου και θα συναντηθεί τώρα με το Σαράντο. Τελικά έχει η τηλεόραση… γυρίσματα!
 
 
Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit η Πατλάκη δέχτηκε προτάσεις και συναντήθηκε με στελέχη και του MEGA και του STAR αλλά τελικά επέλεξε να πάει στο κανάλι του Μπουρναζίου.
 
 
Το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν το ALTER θα κυκλοφορήσει επίσημο δελτίο Τύπου για την αποκάλυψη του «προσώπου –έκπληξη» ή θα περιμένουμε να επιβεβαιωθούμε… πιο επίσημα το Σάββατο, στη μία το μεσημέρι που η εκπομπή TV WEEKEND θα κάνει πρεμιέρα.
 
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε