Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η νέα παρουσιάστρια στο «TV WEEKEND» του ALTER

Η αντικαταστάτρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μετά από μέρες, αρκετές επαφές και δοκιμαστικά οι υπεύθυνοι του ALTER αποφάσισαν ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή «TV WEEKEND».

Όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει στο Newsit ανάμεσα στα πρόσωπα που έκαναν δοκιμαστικό ήταν

-η Λίλα Κουντουριώτη, δημοσιογράφος που παρουσίαζε και την ενημερωτική εκπομπή «Πανόραμα»,
-η Άννα Λυβαθινού, δημοσιογράφος που ήταν και στο πάνελ της εκπομπής «Μεσημεριανό Express»,
-η Αμέλια Αναστασάκη, δημοσιογράφος στα δελτία ειδήσεων του καναλιού και
-η Ελένη Φωτοπούλου, δημοσιογράφος που μέχρι πριν από δύο χρόνια ήταν στον «Καφέ με την Ελένη» του ALPHA με την Ελένη Μενεγάκη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit. «νικήτρια» είναι η Άννα Λυβαθινού που από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής του ALTER. Το μόνο που απομένει είναι κάποιες τελικές διαδικαστικές υπογραφές αφού η δημοσιογράφος ανήκει ήδη στο δυναμικό του καναλιού.

Έτσι, η Άννα Λυβαθινού μετά το πάνελ της απογευματινής καθημερινής εκπομπής της Βάσιας Λόη (που αποχώρησε από το κανάλι αρνούμενη να επιστρέψει στο «TV WEEKEND») θα παρουσιάζει την εκπομπή του σαββατοκύριακου. Μέχρι στιγμής, στο πάνελ της εκπομπής θα είναι ξανά η Ελεάννα Τρυφίδου και ο Μιχάλης Ροδόπουλος ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι της παρέας.

Πάντως, είναι σαφές ότι φέτος το ALTER με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Πολύ Μπλα Μπλα» και την Άννα Λυβαθινού στο «TV WEEKEND» επενδύει πλέον… στις μελαχρινές!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε