Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Η… ονειρική συνεργασία που ετοιμάζει η Λιβιτσάνου

Ποιος θα εμφανίζεται στο μιούζικαλ RENT

Μάλλον μετά την περυσινή εμπειρία της στο «Greek Idol» η Άντα Λιβιτσάνου την επόμενη σεζόν θα απέχει από το talent show του ALPHA. Και δίκαια φαίνεται πως θα αποχωρήσει αφού η ηθοποιός ξεκίνησε ως παρουσιάστρια και κατέληξε να κάνει το backstage με τρία τέσσερα λεπτά (το πολύ!) εμφάνιση σε κάθε live του.

Ωστόσο αν και δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει τηλεοπτικά στο θέατρο θα κάνει μία… ονειρική συνεργασία.

Το RENT στο οποίο πρωταγωνιστεί θα συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά. Στο πολυβραβευμένο ροκ μιούζικαλ (που την απόδοση του κειμένου έχει κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης) πρωταγωνιστούν εκτός από τη Λιβιτσάνου πολλοί γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές όπως οι Αργύρης Αγγέλου, Πάνος Μουζουράκης, Θέμις Μαρσέλλου αλλά και οι συμμετέχοντες στο «Greek Idol» Αντιγόνη Ψυχράμη και Στέργιος Νταουσανάκης.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit την επόμενη χρονιά θα είναι μαζί τους και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Βέβαια, ο τραγουδιστής θα εμφανίζεται εναλλάξ με τον Πάνο Μουζουράκη και δεν πρόκειται να αφήσει με τίποτα τους «Ονειράμα» του. Θα έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε και τις υποκριτικές ικανότητές του αφού εκτός από το τραγούδι που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός, θα έχει και πρόζα! Κι είναι σίγουρο ότι η σύζυγός του Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι… μες στην καλή χαρά παρακολουθώντας τον αγαπημένο της στο θεατρικό του ντεμπούτο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε