Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ρούλα Κορομηλά είπε “ναι” στο Big Brother

Επιβεβαίωση του Newsit.

Το πρωί γράφαμε ότι λίγο απομένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και λίγο πριν τελειώσει η μέρα έπεσαν οι υπογραφές και έτσι το Newsit επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά. Ετοιμαστείτε λοιπόν σε έναν μήνα περίπου να δείτε τη Ρούλα Κορομηλά σε μία παρουσίαση έκπληξη. Μετά την επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο, η Ρούλα παρουσίασε το «Greek Idol». Αποφασισμένη όμως να στηρίξει τον ALPHA η παρουσιάστρια που έχει συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά shows στη χώρα μας, στις 3 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει να παρουσιάζει το «Big Brother».

Όπως σας γράψαμε στο προηγούμενο άρθρο, σήμερα το πρωί επέστρεψαν στον ALPHA τα υψηλά στελέχη του καναλιού. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες από τα πρώτα πράγματα που έκαναν ήταν να συναντηθούν και να συζητήσουν μαζί με τη Ρούλα Κορομηλά αν θα αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι. Η πρόταση της είχε γίνει πριν από δύο περίπου μήνες και σήμερα η παρουσιάστρια έδωσε θετική απάντηση.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αύριο θα κυκλοφορήσει και το επίσημο δελτίο Τύπου από το κανάλι της Κάντζας που θα επισημοποιεί και τη θετική απάντηση της Ρούλας Κορομηλά στο… κάλεσμα του «Μεγάλου Αδερφού»!

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η Ρούλα Κορομηλά σε συνεργάτες της στο κανάλι της Κάντζας είπε πως ανυπομονεί να ξεκινήσει το ριάλιτι, ενώ στελέχη του ALPHA δηλώνουν πολύ χαρούμενοι που η παρουσιάστρια αποδέχτηκε την πρόταση του καναλιού.

Δεν απομένει παρά την Κυριακή 3 Οκτωβρίου να δούμε κι εμείς τι εκπλήξεις κρύβει ο «Μεγάλος αδερφός» αλλά και πώς θα είναι η έμπειρη παρουσιάστρια στο τιμόνι ενός ριάλιτι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε