Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Η συνάντηση της Καγιά με τον Αλιάγα

 Τι ρόλο έχει ο γνωστός παρουσιαστής στο NEXT TOP MODEL;

Σήμερα το πρωί η Γαλλία άκουγε για το ελληνικό NEXT TOP MODEL. Μην σας κάνει καμία εντύπωση! Και θα σας εξηγήσουμε το πώς συνέβη αυτό…

Αυτές τις μέρες οι διαγωνιζόμενες στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 βρίσκονται στο Παρίσι για τη δοκιμασία που θα μεταδοθεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια. Μαζί τους είναι και η Βίκυ Καγιά που επιβλέπει και συμβουλεύει τα μοντέλα.

Σήμερα το πρωί λοιπόν η παρουσιάστρια, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε στο Newsit, βρέθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό NRJ, καλεσμένη του Νίκου Αλιάγα που κάνει καθημερινά εκπομπή από τις 6 έως τις 9 και που την ακούνε γύρω στα 4 εκατομμύρια ακροατές. Η Καγιά μίλησε στον Αλιάγα και για τον πρόσφατο γάμο της αλλά και για το NEXT TOP MODEL. Έτσι οι γάλλοι έμαθαν τις εξελίξεις για το ελληνικό ριάλιτι… πριν από τους έλληνες αφού στη συζήτηση πήραν μέρος κι ορισμένες από τις διαγωνιζόμενες που παραμένουν στο ριάλιτι.

Η ραδιοφωνική συνέντευξη θα μεταδοθεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια του NEXT TOP MODEL αφού η κάμερα κατέγραψε όλη τη συνέντευξη όπως είχε κανονίσει η Βίκυ Καγιά με το Νίκο Αλιάγα. Κι αυτή είναι από τις σπάνιες τελευταία τηλεοπτικές εμφανίσεις του Αλιάγα σε ελληνικό κανάλι αφού τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη Γαλλία. Αλλά όπως θα δείτε στο επεισόδιο του NEXT TOP MODEL ο γνωστός παρουσιαστής κάνει και κριτική στις διαγωνιζόμενες. Άλλωστε μετά από τόσα χρόνια στη Γαλλία γνωρίζει καλά και από μόδα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε