Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συνάντηση του Κανάκη με τον ΑΝΤ1 για το «Ράδιο αρβύλα»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συνάντηση του Κανάκη με τον ΑΝΤ1 για το «Ράδιο αρβύλα»

Είναι από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές και καταφέρνει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Ο λόγος για το «Ράδιο αρβύλα» την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη που ξεκίνησε να προβάλλει ο ΑΝΤ1 το 2008.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα του Newsit, το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει όπως είναι λογικό να εντάξει την εκπομπή και στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν, ώστε να συνεχίσει να εισπράττει υψηλές τηλεθεάσεις. Την ίδια επιθυμία, παραμονής στο σταθμό του Αμαρουσίου έχει όμως και ο Αντώνης Κανάκης, αντίθετα με όσα γράφονταν πριν από μερικούς μήνες ότι πραγματοποίησε συναντήσεις με άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που μένει να αποσαφηνιστούν με τα στελέχη του ΑΝΤ1 και αυτό πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες.

Από την Παρασκευή το πρωί ο δημοφιλής παρουσιαστής βρίσκεται στη Μύκονο, ενώ αύριο θα βρεθεί στην Αθήνα συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Ο Κανάκης θα έρθει στην Αθήνα για να παρακολουθήσει τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers που θα δοθεί αύριο 4 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, ενώ με την ευκαιρία αυτή έχει κανονιστεί συνάντηση με στελέχη του ΑΝΤ1 για να αποσαφηνιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Άλλωστε, όπως έχουμε αναφέρει, δεν υπάρχει κανένα «αγκάθι» και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, οπότε δεν μιλάμε για κάποια «κρίσιμη» συνάντηση.

Μεταξύ άλλων όμως, πρόκειται να οριστικοποιηθεί και η ημερομηνία έναρξης της εκπομπής για τη φετινή σεζόν που, όπως όλα δείχνουν, ο Αντώνης Κανάκης θα κάνει πρεμιέρα στο ραδιόφωνο «Imagine» στις 15 Οκτωβρίου και έτσι αναμένεται το «Ράδιο Αρβύλα» να ξεκινήσει είτε την επόμενη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, ή την μεθεπόμενη στις 29 του μήνα.

Έτσι λοιπόν, γύρω στα τέλη του επόμενου μήνα, ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλου θα επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο, κάτι που θα ευχαριστήσει τους πολυάριθμους φανατικούς τηλεθεατές της εκπομπής τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε