Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά στο Newsit και αποκαλύπτει πού πάει το «Πακέτο» της

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλά στο Newsit και αποκαλύπτει πού πάει το «Πακέτο» της

Πριν από λίγο καιρό, είχαμε αναφερθεί στο «θρίλερ» γύρω από την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε πακέτο» και στο ότι, παρά τις υψηλές επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να μειώσουν το κόστος της εκπομπής.

Κάτι που φαίνεται να δυσαρέστησε τη γνωστή παρουσιάστρια που δεν θέλει να αλλοιώσει το ύφος της εκπομπής της, με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι της Κάντζας. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, έχουν προκαλέσει τεράστια προβλήματα ακόμα και σε πετυχημένες εκπομπές, όπως είναι το «Πάμε πακέτο» που έχουν αποδείξει την αξία τους στο τηλεοπτικό «χρηματιστήριο». Μάλιστα, όπως είχαμε αποκαλύψει, υπήρχε κι άλλος μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός που ήθελε να πάρει το «Πακέτο», οπότε όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά. Και λέμε «ήταν» γιατί τελικά, μετά από επαφές και συναντήσεις, το θρίλερ… έλαβε τέλος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από λίγες μέρες, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε συναντηθεί με στελέχη του ALPHA και συζήτησαν για τις μειώσεις που πρόκειται να γίνουν στο «Πακέτο» της. Αυτό που αποφασίστηκε, ήταν το μεγαλύτερο μέρος των περικοπών, να γίνουν στις οικονομικές απολαβές της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Μετά από αυτή τη συνάντηση δόθηκε μία χρονική περίοδος ώστε οι δύο πλευρές να μελετήσουν τα καινούργια δεδομένα και η οριστική συνάντηση έγινε χθες, όπου σε τηλεφωνική επικοινωνία της παρουσιάστριας με στέλεχος του σταθμού συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν. Την είδηση αυτή, μας επιβεβαίωσε κι η ίδια η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας είπε πως «ναι, είναι αλήθεια, ότι ανανεώσαμε τη συνεργασία μας και είμαι χαρούμενη που θα παραμείνω στον Alpha».

-Υπογράψατε ήδη το συμβόλαιο ή «δώσατε τα χέρια», όπως λέμε;

(γελώντας) Τυπικά, ούτε το ένα ούτε το άλλο αφού δεν βρεθήκαμε από κοντά για να «δώσουμε τα χέρια». Μιλήσαμε τηλεφωνικά και αποφασίσαμε ότι θα συνεχίσουμε, οπότε ουσιαστικά είναι σαν να δώσαμε τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να συνταχθεί το συμβόλαιο και να το υπογράψουμε.

-Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τις οικονομικές απολαβές, εντούτοις θα αναγκαστώ για τη διευκρίνιση ορισμένων πραγμάτων να το κάνω. Είναι αλήθεια ότι ο… σκόπελος των συνομιλιών ήταν στο οικονομικό σκέλος;

Ναι, είναι αλήθεια. Όπως όλοι έτσι κι εγώ δέχτηκα μείωση στο μισθό μου αλλά δεν ήθελα να μειωθεί το κοστολόγιο της εκπομπής γιατί μπορεί να είχε άσχημα αποτελέσματα στην αισθητική της εκπομπής. Πολύ περισσότερο όμως, δεν ήθελα να γίνει μείωση στις αμοιβές των συνεργατών μου. Αφού μου εξασφάλισαν αυτά, θεώρησα ότι έπρεπε να δεχτώ, όπως κι έκανα. (γελώντας) Προτίμησα να «φάω το πακέτο» εγώ κι όχι οι συνεργάτες μου! χαχαχαχαχα

-Όπως μάθαμε το καινούργιο συμβόλαιο είναι για έναν χρόνο…

Ναι, είναι περίπου για έναν χρόνο καθώς θα είναι για την παρουσίαση ορισμένου αριθμού εκπομπών που θα καλύπτουν το χρονικό διάστημα της επόμενης σεζόν.

-Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι

Σας ευχαριστώ αν και το «Πάμε πακέτο» θα σταματήσει για φέτος την Πέμπτη 21 Ιουνίου, οπότε μετά θα ξεκινήσει επίσημα, το καλοκαίρι!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε