Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η…mad πολιτική κατάσταση επηρεάζει τα «Mad Video Music Awards»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η…mad πολιτική κατάσταση επηρεάζει τα «Mad Video Music Awards»

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα «Mad Video Music Awards» με τις πολιτικές εξελίξεις και πώς μπορεί η… mad κατάσταση που επικρατεί στην πολιτική σκηνή της χώρας μας με τις διερευνητικές εντολές να πηγαίνουν από χέρι σε χέρι να επηρεάζουν τη διοργάνωση των μουσικών βραβείων; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και θα καταλάβετε…

Τα τελευταία 8 χρόνια το τηλεοπτικό κανάλι MAD διοργανώνει με επιτυχία τα «Mad Video Music Awards» έχοντας κερδίσει πάρα πολλούς fans. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα το Mad ξεκίνησε να προβάλλει τρέιλερ που διαφημίζει ότι έρχεται η 9η απονομή των βραβείων. Το πότε θα γίνει αυτό, όσο… mad κι αν ακούγεται, θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι του MAD σκόπευαν η φετινή διοργάνωση να γίνει την Τετάρτη 20 Ιουνίου, που θα έχουν τελειώσει και οι εξετάσεις στα σχολεία. Κι εκεί που ήταν έτοιμοι να το ανακοινώσουν, περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τις εκλογές καθώς όπως φαίνεται, θα γίνουν την Κυριακή 17 Ιουνίου. Τα στελέχη του MAD λοιπόν, σκεπτόμενοι πολύ λογικά, θεωρούν ότι το ενδιαφέρον του κόσμου θα είναι εστιασμένο στις πολιτικές εξελίξεις με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επικοινωνήσουν όπως θέλουν τη διοργάνωση των φετινών «Mad Video Music Awards».

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, ο Θέμης Γεωργαντάς, απαντώντας σε ερώτημα που του έκαναν στο twitter για το πότε θα γίνουν τα βραβεία είπε πως «τελευταίο δεκαήμερο Ιουνίου, ανάλογα με τις πολιτικές μας εξελίξεις…».

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, στο Mad είχαν κλείσει για τη διοργάνωση το γήπεδο του Τάε Κβο Ντο. Αλλά όπως φαίνεται, δεν μπορούν να την αναβάλλουν και να κλείσουν άλλη κοντινή ημερομηνία καθώς έχουν προγραμματιστεί και κλειστεί άλλες εκδηλώσεις στο γήπεδο. Το τι θα γίνει τελικά θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες γιατί και ο χρόνος αλλά και οι πολλοί fans των βραβείων πιέζουν πολύ.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε