Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καινούργια σειρά με τη Μαρία Λεκάκη και τον… ομορφάντρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καινούργια σειρά με τη Μαρία Λεκάκη και τον… ομορφάντρα!

Επιστρέφει στο τηλεοπτικο τοπίο και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του σταθμού που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό ως “γκαρσόνα β”. Ο λόγος για τη Μαρία Λεκάκη που κάθε μεσημέρι, βλέπουμε…και ξανα-βλέπουμε… και ξανά ματα-βλέπουμε στη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”.

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να μπει δυναμικά την επόμενη σεζόν και στην παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας, ετοιμάζοντας αρκετές σειρές, εβδομαδιαίες και καθημερινές. Όπως σας είχα γράψει λοιπόν πρώτα μέσα από το Newsit, στο κανάλι του Αμαρουσίου πήραν τα δικαιώματα να μεταφέρουν στη χώρα μας και μια γερμανική σειρά, τη “Türkisch für Anfänger” ή “Turkish for beginners”, όπως είναι ο τίτλος της εκτός γερμανικών συνόρων, δηλαδή “Τούρκικα για αρχάριους”, όπως μεταφράζεται στη γλώσσα μας. Πρωταγωνιστές της ένας αστυνομικός τούρκικης καταγωγής και μια γερμανίδα ψυχολόγος και η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ τους δημιουργεί πολύ κωμικές καταστάσεις.

Το ρόλο της γυναίκας αυτής λοιπόν θα ερμηνεύσει η Μαρία Λεκάκη που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά από αρκετά χρόνια και έχοντας παίξει σε πολλές πετυχημένες σειρές. Για το ρόλο του τούρκικης καταγωγής ήρωα είχαν γίνει επαφές με το Στέλιο Μάινα, αλλά τελικά στο ρόλο θα δούμε τον… ομορφάντρα, Μανώλη Μαυροματάκη.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με τη διαφήμιση λέγοντας “ομορφάντρα μου” θα είναι τελικά ο τούρκικης καταγωγής ήρωας που θα… διδάξει “Τούρκικα για αρχάριους”. Βέβαια είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Μανώλη Μαυροματάκη σε τηλεοπτικό πρωταγωνιστικό ρόλο, αν κι έχει σημαντική πορεία στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο.
Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς η καινούργια εβδομαδιαία κωμική σειρά του ΑΝΤ1 θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο, μαζί με τις υπόλοιπες σειρές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε