Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Καινούργιο σήριαλ με Κωνσταντινίδου, Λεκάκη, Μαρίνο και Δημητρίου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανατρεπτική κωμωδία με καταξιωμένους συντελεστές.

Μπορεί στη χώρα μας να είναι μετρημένα στα δάχτυλα τα σήριαλ που ετοιμάζονται για την επόμενη σεζόν αλλά –ευτυχώς!- στην Κύπρο συνεχίζουν να ποντάρουν σε καλές δουλειές.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ένα καινούργιο σήριαλ που θα γυριστεί για λογαριασμό του κυπριακού καναλιού Sigma είναι το «Αλλού ξημερωμένοι».

Το σενάριο της ανατρεπτικής κωμωδίας υπογράφει ο Πάνος Έξαρχος που τελευταία έκανε το «Φίλα το βάτραχό σου» και το «Ο κύριος και η κυρία Πελς» ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης Δεμοιράκος, που σκηνοθετούσε το σήριαλ «Στους 31 δρόμους».

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Μαρίνος, Τόνι Δημητρίου, Ανδρέας Γεωργίου και Θανάσης Ευθυμιάδης ενώ θα πλαισιώνονται κι από άλλους σημαντικούς ηθοποιούς, όπως τον Κώστα Δημητρίου, πατέρα του Τόνι.

Τα περισσότερα γυρίσματα θα γίνονται στην Αθήνα αφού άλλωστε η ιστορία αναφέρεται σε κάποιους κύπριους που ζουν στην Ελλάδα. Δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση αν την επόμενη χρονιά κάποιο ελληνικό κανάλι αγοράσει από το Sigma το σήριαλ για να το προβάλει και στη χώρα μας.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε