Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Κι άλλοι celebrities μπαίνουν στο… σκοτάδι!

Η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης έχει ικανοποιήσει τόσο πολύ τα στελέχη του ΑΝΤ1 που, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως στο «Black out» για την παραγωγή κι άλλων επεισοδίων.

Έτσι η εκπομπή που παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ δεν μας αποχαιρέτησε στα μισά της σεζόν όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο αλλά τα στελέχη του καναλιού έβαλαν ξανά την παρουσιάστρια στο στούντιο για να γυρίσει κι άλλα επεισόδια.

Έτσι, απομένουν ακόμα 14 επεισόδια προς προβολή που σημαίνει ότι η εκπομπή θα ρίξει τίτλους τέλους γύρω στο Μάρτιο.
Μάλιστα σε ορισμένα από αυτά θα συμμετέχουν και κάποιοι celebrities, αφού στον ΑΝΤ1 διαπίστωσαν ότι οι κραυγές και τα ουρλιαχτά που ρίχνουν στο σκοτεινό δωμάτιο φέρνουν γέλιο στους τηλεθεατές και ανεβάζουν τις τηλεθεάσεις.

Έτσι έχουν προγραμματίσει τις επόμενες μέρες να γυρίσουν ένα ακόμα επεισόδιο με γνωστά πρόσωπα από το χώρο της σόου μπιζ. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σε αυτό θα συμμετέχουν η «Σταρ Ελλάς 2010» Άννα Πρέλεβιτς, η «Μις Ελλάς 2010» Μαντώ Γαστεράτου, η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «X Factor», και οι ηθοποιοί της σειράς που προβάλλεται στο web Tv του ΑΝΤ1, «Stick around», Όλγα Πολίτη, Δανάη Αγγελάτου και Αυγουστίνος Κούμουλος. Το γύρισμα όπως είπαμε θα γίνει τις επόμενες μέρες με σκοπό να προβληθεί μέσα στον επόμενο μήνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε