Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κι όμως, ο Μαμαλάκης, συνεχίζει στην ΕΡΤ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κι όμως, ο Μαμαλάκης, συνεχίζει στην ΕΡΤ

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες μέρες για αποχώρηση του Ηλία Μαμαλάκη από την ΕΡΤ.

Να σημειώσουμε ότι ο γνωστός σεφ, είχε αναλάβει τη στήλη μαγειρικής στην καθημερινή εκπομπή «Μεσογείων 136», που παρουσιάζουν ο Γιάννης Δάρρας και η Ανθή Σαλαγκούδη.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ηλίας Μαμαλάκης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο ανακοίνωσε ότι:
«Πριν μερικές εβδομάδες με κάλεσαν να συμμετάσχω στην εκπομπή 136 της ΝΕΤ. Μια πολλά υποσχόμενη εκπομπή κυρίως δημοσιογραφικού χαρακτήρα με εμπλεκόμενη ολίγη μαγειρική.

Ίσως δεν κατάλαβα καλά τι ακριβώς μου προτείνανε, αλλά βλέποντας τις πρώτες πρόβες ομολογώ ότι δεν μου άρεσε διόλου. Θεώρησα ότι η θέση που μου έδωσαν στην εκπομπή δεν ήταν η σωστή για μένα. Έτσι αποφάσισα να μην συνεχίσω και να υποβάλλω την παραίτησή μου η οποία και έγινε δεκτή αμέσως. Εύχομαι ολόψυχα τόσο στην Ανθή Σαλαγκούδη όσο και στον Γιάννη Δάρρα να έχουν κάθε επιτυχία στη δουλειά τους και στην δημοσιογραφική ομάδα να βρει τον δρόμο της.

Η τελευταία μέρα συμμετοχής μου ήταν η 28 Δεκεμβρίου 2012».

Ωστόσο, η συνεργασία του Ηλία Μαμαλάκη με την ΕΡΤ δεν σταματά.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο γνωστός σεφ θα παρουσιάσει μία δική του εκπομπή μαγειρικής που θα βγει σύντομα από τη συχνότητα της ΝΕΤ. Η καινούργια αυτή εκπομπή μαγειρικής θα έχει τον τίτλο «Ο Μαμαλάκης και η πόλη» και ο γνωστός σεφ θα μας ξεναγεί σε μέρη και συνοικίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου θα βρίσκεται για να μαγειρέψει πολύ ωραίες συνταγές. Η εκπομπή θα είναι ωριαία και θα μεταδίδεται μία φορά τη βδομάδα, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα ώστε η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα το αργότερο αρχές Φεβρουαρίου.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, η συνεργασία του Ηλία Μαμαλάκη με την ΕΡΤ δεν σταματά, αλλά αντίθετα ο γνωστός σεφ αποκτά δική του εκπομπή μέσα από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης. Έτσι, μπορεί να μην μαγειρεύει καθημερινά δίπλα στο Γιάννη Δάρρα και την Ανθή Σαλαγκούδη, αλλά θα μαγειρεύει μόνος του, στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας στους τηλεθεατές τα μυστικά της τέχνης του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε