Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινούν τα γυρίσματα για το καινούργιο ριάλιτι του ALPHA!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκινούν τα γυρίσματα για το καινούργιο ριάλιτι του ALPHA!

Οι μηχανές πιάνουν δουλειά με σκοπό τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου, ο ALPHA να βγάλει στον αέρα τα… κρυμμένα μυστικά που έχουν πολλοί!

Όπως σας είχα αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, στο κανάλι της Κάντζας έδωσαν το πράσινο φως για μία καινούργια… σειρά να την πούμε, σήριαλ να το πούμε…; Για μία καινούργια «εκπομπή» θα πω για να είμαι μέσα, που όπως σας έχω γράψει, θα έχει τίτλο «Όσα μου κρύβεις» και θα είναι ένα scripted ριάλιτι, δηλαδή κάτι σαν τις «Οικογενειακές ιστορίες» σε πιο… αναβαθμισμένο ύφος και που θα επικεντρώνεται σε πιο κοινωνικές ιστορίες, με αρκετά εξωτερικά γυρίσματα.

Αν και κάποιοι υποστήριζαν ότι τελικά ίσως και να μην βγει στον αέρα, τελικά όλα καλά για τους συντελεστές της, καθώς σήμερα ξεκινούν τα πρώτα γυρίσματα. Το αν το ίδιο καλά θα είναι και για τους τηλεθεατές, θα αποδειχτεί… άμα την προβολή της.

Να αναφέρω ξανά πως οι ιστορίες που θα ξεδιπλωθούν μέσα από τα καινούργια δραματοποιημένα ριάλιτι θα αφορούν όσα συμβαίνουν γύρω μας, δίπλα μας, αλλά οι πρωταγωνιστές τους, προσπαθούν να τα κρύψουν από τον υπόλοιπο κόσμο. Για παράδειγμα, ο αλκοολισμός, τα ναρκωτικά, η ομοφυλοφιλία, η απιστία, θα είναι μερικά από τα θέματα των 12 αυτοτελών επεισοδίων του «Όσα μου κρύβεις» και που πρόκειται να προβληθούν στο prime time του ALPHA. Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του καναλιού της Κάντζας, θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα, με πιο πιθανό να δίνει τη μάχη της τηλεθέασης, στις 11 το βράδυ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε