Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με… δόσεις βγαίνει το «Master Chef»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με… δόσεις βγαίνει το «Master Chef»

Την προηγούμενη Παρασκευή, αποκλειστικά μέσα από το Newsit, σας ενημέρωσα πως δόθηκε διαβεβαίωση στους τεχνικούς που δουλεύουν για τα επεισόδια του «Master Chef» και θα τους δοθούν κάποια χρήματα.

 Η διαβεβαίωση δόθηκε γιατί τα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής που είχαν στο MEGA ήταν μέχρι την προηγούμενη Κυριακή. Χθες λοιπόν, το κανάλι της Μεσογείων έδωσε πράγματι κάποια χρήματα στους τεχνικούς και έτσι τα επεισόδια συνεχίζουν και μοντάρονται κανονικά.
Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα χρήματα που δόθηκαν είναι ένα μικρό μέρος των οφειλών του σταθμού για το «Master Chef» και ως εκ τούτου υπήρξε νέα συμφωνία με τους τεχνικούς ότι θα τους δοθούν κι άλλα χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα, αλλιώς… τέλος στο μοντάζ! Να σημειώσω ότι σήμερα προβάλλεται το 53ο επεισόδιο, ενώ έχουν γυριστεί 70 επεισόδια και δικαιολογημένα οι τεχνικοί βρήκαν αυτόν τον τρόπο να πάρουν τα χρήματά τους, παραδίδοντας με δόσεις, όταν τους δίνουν μία ακόμα δόση από αυτά που τους χρωστούν.
Από την άλλη μεριά όμως, στο MEGA προσπαθούν να βρουν λύση τι θα γίνει με τον τελικό, καθώς απαιτούνται δύο τουλάχιστον μέρες για το γύρισμα. Το STUDIO ATA δήλωσε αδυναμία να πραγματοποιήσει τον τελικό, τον οποίο τελικά ανέλαβε το MEGA να γυρίσει, αλλά οι τεχνικοί δεν κάνουν γύρισμα αν δεν πάρουν τα χρήματά τους. Φαίνεται όμως, ότι στο σταθμό της Μεσογείων σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν άλλους τεχνικούς, αλλά βρήκαν σθεναρή αντίσταση από τους τεχνικούς που εργάστηκαν για το ριάλιτι μαγειρικής.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, δεν αποκλείεται, αν δεν δοθούν σύντομα χρήματα, οι τεχνικοί που εργάστηκαν για τα γυρίσματα να καταφύγουν στο δρόμο της δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην γίνει ο τελικός, αλλά να κινδυνεύει να σταματήσει και η προβολή των επεισοδίων. Αλλά, όπως κρίνουν, ίσως αυτός να είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρουν τα χρήματά τους, είτε από το MEGA, είτε από το STUDIO ATA για τη δουλειά που έχουν προσφέρει!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε