Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στο «Φως» από την Αγγελική Νικολούλη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στο «Φως» από την Αγγελική Νικολούλη

Σε μία δύσκολη υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, αλλά που ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει πολλά και υπάρχει πολύ σκοτάδι γύρω από αυτήν, ρίχνει απόψε κι άλλο «Φως» η Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος, έχοντας ασχοληθεί και σε προηγούμενη εκπομπή με τη συγκεκριμένη υπόθεση, επανέρχεται απόψε, στο «Φως στο τούνελ», έχοντας νέα, συγκλονιστικά στοιχεία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με ανθρώπους που γνωρίζουν πολλά και τους έπεισε να βοηθήσουν για την επίλυση της υπόθεσης. Είναι φανερό, ότι για ακόμα μία φορά η Νικολούλη θέλει να ξετυλίξει την άκρη του νήματος και να λύσει το μυστήριο που προσπαθεί να κρατήσει κρυφό τους εμπλεκόμενους. Οι μάρτυρες που εντόπισε και μίλησε μαζί τους κάνουν πολλές αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν και θα κάνουν κάποιους να χάσουν τον ύπνο τους.

Δυστυχώς, δεν μπορώ να προδώσω περισσότερα στοιχεία, αλλά είναι σίγουρο ότι αυτά που θα βγάλει απόψε το βράδυ στο «Φως στο τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη, θα δρομολογήσουν πολλές εξελίξεις γύρω από αυτή την πολύκροτη υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φως στο Τούνελ: Νέα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει!

Αγγελική Νικολούλη: “Ο θάνατος μας χτύπησε την πόρτα δύο φορές”!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε