Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ALPHA ξεκινά… το ψήσιμο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ALPHA ξεκινά… το ψήσιμο!

Είναι γνωστές οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι υπεύθυνοι των καναλιών προσπαθούν να… μαγειρέψουν τα προγράμματά τους με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος, ενώ εκπομπές που σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις, κινδυνεύουν την επόμενη σεζόν να μείνουν εκτός.

Ωστόσο, μία από τις λιγοστές εκπομπές που έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν, είναι και μία που έχει βάλει σκοπό να… ψήσει τους αντιπάλους της! Ο λόγος για το «Κάτι ψήνεται» που όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα του Newsit, οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να το βγάλουν ξανά στον αέρα. Τώρα λοιπόν, άρχισε το… ψήσιμο της εκπομπής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, όλα έχουν δρομολογηθεί και η εκπομπή ήδη «μαγειρεύεται». Τις επόμενες μάλιστα μέρες θα βγει στον αέρα trailer που θα καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή και να ψήσουν on camera τις σπεσιαλιτέ τους. Την παραγωγή της εκπομπής έχει αναλάβει η εταιρεία «Plus Productions», εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα από το «ITV Studios» που έχει το format και μάλιστα, προβάλλεται στη Βρετανία από το 2005, στο Channel 4 με τον τίτλο «Come dine with me» σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία . Άλλωστε το ριάλιτι μαγειρικής, κατά τη διάρκεια προβολής του από τον ALPHA κατάφερε να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις και να «ψήσει» τους αντιπάλους του που οι περισσότεροι μάλιστα είναι τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των υπόλοιπων σταθμών.

Τα γυρίσματα για το «Κάτι ψήνεται» πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι και αναμένεται να πάρουν… φωτιά οι κουζίνες όλης της χώρας, αφού σκοπός των υπεύθυνων είναι η εκπομπή να γυρίσει όλη σχεδόν την Ελλάδα! Όσοι λοιπόν έχετε μαγειρικές ικανότητες, δεν έχετε να περιμένετε λίγες μέρες που θα βγει στον αέρα του ALPHA το trailer της εκπομπής που θα σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε