Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Ο ΑΝΤ1 βάζει κι άλλα πρόσωπα στην εκπομπή της Μανωλίδου

Συσκέψεις επί συσκέψεων αυτές τις μέρες τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και στην «ENA Productions» με θέμα το «Dancing With The Stars Daily».

 Την ίδια στιγμή, στο παρασκήνιο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το κανάλι του Αμαρουσίου να «κόβει» την εκπομπή. Τελικά όμως, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit o ANT1 όχι μόνο δεν σκοπεύει να κόψει την εκπομπή αλλά μάλιστα αυξάνουν την ομάδα που εργάζεται για αυτήν. Έτσι, χθες, στο κοντρόλ της εκπομπής ήταν περισσότερα άτομα: αυτοί που εργάζονται στο Κυριακάτικο «Dancing» και αυτοί που πλέον θα εργάζονται αποκλειστικά στο Daily. Να σημειώσουμε μάλιστα ότι οι δύο ομάδες είναι… γνώριμες μεταξύ τους αφού αποτελούνται από συνεργάτες και σε άλλες, παλαιότερες εκπομπές της εταιρείας παραγωγής και η… παράδοση –παραλαβή έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι από τις πρώτες μέρες μετάδοσης του «Dancing With The Stars Daily» οι υπεύθυνοι της εκπομπής συνειδητοποίησαν ότι η ομάδα που εργάζεται για το ««Dancing With The Stars Live» μπορεί να είναι καλή αλλά δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τον τεράστιο όγκο δουλειάς που χρειάζεται και το Live και το Daily πρόγραμμα. Έτσι, στην ομάδα της καθημερινής εκπομπής προστέθηκαν κι άλλα άτομα που θα εργάζονται αποκλειστικά για αυτήν. Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι από τη Δευτέρα που επέστρεψε από την Αργεντινή όπου ήταν για τα γυρίσματα του«Wipe Out», επιστρατεύτηκε ο Θανάσης Μητρέλιας για να αναλάβει ως έμπειρος παραγωγός την επιμέλεια της εκπομπής!

Συμπέρασμα; Ο ΑΝΤ1 όχι μόνο δεν πρόκειται να αποσύρει την εκπομπή αλλά αντίθετα αποδεικνύει ότι ποντάρει σε αυτήν αφού την ενδυναμώνει με καινούργια πρόσωπα. Να δούμε αν οι κινήσεις του καναλιού του Αμαρουσίου θα βρει ανταπόκριση και από τις τηλεθεάσεις…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε