Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Ο Αρναούτογλου χτύπησε… κόκκινο!

Αποκλειστικό: Ο Αρναούτογλου χτύπησε… κόκκινο!

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό όλοι έχουμε τα νεύρα μας και συχνά… χτυπάμε κόκκινο.

Ωστόσο όλοι ελπίζουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και ο κόσμος μας θα γίνει πάλι ένας όμορφος κόσμος.

Προς το παρόν, όσοι θέλουν να δουν έναν όμορφο κόσμο αρκεί να συντονιστούν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο MEGA που στις 9 το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει και είναι… στο κόκκινο. Όχι, ο Άρνι δεν έχει νεύρα αλλά στην πρεμιέρα της εκπομπής του «Όμορφος κόσμος» θα ασχοληθεί πολύ με το κόκκινο χρώμα. Πώς θα γίνει αυτό;

Κατ’ αρχάς ο Άρνι πετιέται μέχρι την Ισπανία όπου στην πόλη Μπουνιόλ κάθε χρόνο έχουμε το γνωστό… τοματοπόλεμο. Αφού λοιπόν με την κάμερα της εκπομπής καταγράφει όσα γίνονται εκεί, στη συνέχεια πετιέται μέχρι το Ελατοχώρι Πιερίας όπου υπάρχει ένα ινδιάνικο χωριό. Δημιουργός του είναι ένας έλληνας που έζησε για χρόνια μαζί με ινδιάνους στην Αμερική και μετέφερε τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής τους στο ελληνικό χωριό. Αλλά το κόκκινο δεν σταματά εδώ καθώς ο Γρηγόρης επισκέπτεται και το γήπεδο Καραϊσκάκη για να δει τι γίνεται με την ερυθρόλευκη ομάδα του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια όμως συναντά και την… κόκκινη τραγουδίστρια που δεν είναι άλλη από την Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια δίνει μία συναυλία και μιλά στον παρουσιαστή για ό,τι την κάνει… να κοκκινίζει.

Όπως καταλαβαίνετε, με τόσο κόκκινο στην εκπομπή οι υπεύθυνοι του MEGA ευελπιστούν ότι θα πάρουν φωτιά και τα μηχανάκια τηλεθέασης. Κι εδώ που τα λέμε ο «Όμορφος κόσμος» είναι κάτι που λείπει από την τηλεόραση αφού είναι εμφανές ότι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον αγάπησε πολύ και για το λόγο αυτό και θέλησε να τον βάλει ξανά στο τηλεοπτικό τοπίο.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε