Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο Δημήτρης Κοντόπουλος στο Newsit : Δεν θα είμαι στο “Greek Idol”

Γιατί ο συνθέτης δεν θα είναι ξανά στο talent show του ALPHA

Μπορεί ο ALPHA να ανακοίνωσε ότι την επόμενη σεζόν θα κάνει το «Big Brother» αλλά όλοι γνωρίζουν ότι στα σχέδια των υπευθύνων του καναλιού είναι τον Μάρτιο να επιστρέψει το «Greek Idol».

Αν και θεωρείται σίγουρο ότι στην παρουσίαση θα είναι ξανά η Ρούλα Κορομηλά κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να γίνει με την κριτική επιτροπή στο talent show.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις επόμενες μέρες θα… ξεκαθαρίσει ποιοι θα καθίσουν στις καρέκλες της τριμελούς πια κριτικής επιτροπής.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στα αρχικά σχέδια ήταν να είναι τρεις οι κριτές αλλά στα live προστέθηκε μία καρέκλα για να καθίσει ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο οποίος, απ’ ότι φαίνεται θα είναι και στο επόμενο «Greek Idol».

Σίγουρα όμως δεν θα είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Η πληροφορία που είχαμε αποδείχθηκε έγκυρη αφού επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο το συνθέτη. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του ο Δημήτρης Κοντόπουλος μας είπε πως: πράγματι δεν θα είμαι στο επόμενο “Greek Idol”!

-Η απόφαση είναι δική σας;

Ναι. Ενημέρωσα τους υπεύθυνους της παραγωγής πως δεν σκοπεύω να συνεχίσω.

-Γιατί πήρατε αυτή την απόφαση;

Δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να κάνω τηλεόραση. Μου έκαναν την πρόταση για το «Greek Idol», την αποδέχθηκα, δοκίμασα και… that’s it! Ποτέ δεν με ενδιέφερε να κάνω τηλεόραση. Η δουλειά μου κι αυτό που αγαπώ είναι η μουσική.

-Βλέποντας προς τα πίσω, η ενασχόλησή σας με την τηλεόραση ήταν ευχάριστη ή δυσάρεστη εμπειρία;

Όλες οι εμπειρίες είναι θετικές γιατί κάτι σου δίνουν. Οπότε δεν μετανιώνω που συμμετείχα στο «Greek Idol».

-Σκοπεύετε να κάνετε κάτι άλλο τηλεοπτικά;

Προς το παρόν όχι. Όπως σας είπα, δεν ήταν ποτέ σκοπός μου να κάνω τηλεόραση. Κάνω μουσική και περνάω καλά…!

-Σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις.

Κι εγώ.»

 Σύμφωνα πάντως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τις αμέσως επόμενες μέρες οι υπεύθυνοι του ALPHA θα αποφασίσουν τι πρόκειται να κάνουν στο επόμενο «Greek Idol». Κι οι αλλαγές θα είναι αρκετές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε