Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Ο… εφιάλτης του Μποτρίνι

Τα σχέδια του ALPHA για να σώσουν την εκπομπή τους

Την προηγούμενη σεζόν ο Έκτορας Μποτρίνι με την εκπομπή του «Εφιάλτης στην κουζίνα» προκαλούσε εφιάλτες στους ανταγωνιστές του καταφέρνοντας να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Φέτος όμως οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να μετακομίσουν την εκπομπή και να την βάλουν –άγνωστο γιατί!- απέναντι στην –οικονομικά αλλά και καλλιτεχνικά- υπερπαραγωγή του MEGA «Το Νησί». Έτσι, τα νούμερα τηλεθέασης προκάλεσαν πραγματικό εφιάλτη στον παρουσιαστή. Ακόμα όμως και τα στελέχη του ALPHA διαπίστωσαν ότι η απόφασή τους αυτή είχε… εφιαλτικά αποτελέσματα στον πίνακα τηλεθέασης αφού η εκπομπή έκανε μέσο όρο 6,3 στο γενικό σύνολο και 6 στο νεανικό κοινό.

Εκτός λοιπόν από τον πονοκέφαλο που τους έχει προκαλέσει η –δικαιολογημένα- χάλια πορεία του «Big Brother», τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας έχουν να αντιμετωπίσουν και τον «Εφιάλτη» τους που όμως, είχε αποδειχτεί ότι ήταν από τα ατού τους πριν του δημιουργήσουν οι ίδιοι προβλήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα στελέχη του ALPHA σκέφτονται να… μετακομίσουν ξανά τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» και η εκπομπή με τον Έκτορα Μποτρίνι να προβάλλεται (ως πιο πιθανή μέρα) κάθε Παρασκευή στις 10.

Την οριστική απόφαση θα την πάρουν τις επόμενες μέρες αν και το πιο λογικό θα ήταν η μετακόμιση να γίνει από την επόμενη κιόλας βδομάδα ώστε να μην… ναυαγήσει πάλι ο Μποτρίνι στο «Νησί» αλλά και γιατί από την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα το «X Factor Live». Οπότε θα έπρεπε μέχρι τότε να έχει «χτιστεί» η Παρασκευή ως ημέρα προβολής για τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» ώστε να μην υπάρξει άλλος εφιάλτης στην Κάντζα! Τελικά όμως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε οι… εφιαλτικές αποτυχίες ενός προγράμματος!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε