Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Ο επαγγελματισμός του Ηλία Μαμαλάκη

Είναι γνωστό ότι οι τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τον Ηλία Μαμαλάκη. Η αγαπημένη σύζυγός του Στέλλα

έχασε τη μάχη από την «καταραμένη αρρώστια» όπως γράφει ο ίδιος σε ένα συγκλονιστικό κείμενο, δηλώνοντας μάλιστα πως «την αγαπούσα πάρα πολύ και θα την αγαπώ».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, εδώ και καιρό είχε προγραμματιστεί να γίνει η φωτογράφιση για το TOP CHEF, την καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1. Σε προηγούμενο άρθρο του Newsit, είχαμε αποκαλύψει ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι οι Ηλίας Μαμαλάκης, Απόστολος Τραστέλης, Χριστόφορος Πέσκιας και Έρβε Προνζάτο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1, σεβόμενοι το πένθος του, ρώτησαν τον Ηλία Μαμαλάκη αν θέλει να αναβληθεί η φωτογράφιση. Ο κύριος Μαμαλάκης όμως, αποδεικνύοντας ότι είναι σωστός επαγγελματίας αλλά και ότι στις δύσκολες στιγμές δεν πρέπει να κλεινόμαστε στον εαυτό μας αλλά να συνεχίζουμε τη ζωή μας, όπως σίγουρα θα ήθελαν οι δικοί μας άνθρωποι, αποφάσισε να είναι συνεπής στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, χθες το μεσημέρι οι τέσσερις κριτές βρέθηκαν σε στούντιο και φωτογραφήθηκαν για την καινούργια εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να αποφασιστεί και ποιος θα είναι ο «σύμβουλος» και ο παρουσιαστής της εκπομπής ώστε μέχρι το τέλος του μήνα να ξεκινήσουν και τα γυρίσματα.

Ελπίζουμε ότι τα γυρίσματα θα βοηθήσουν τον κύριο Μαμαλάκη να ξεπεράσει πιο εύκολα τη θλίψη από το «χαμό» της αγαπημένης του συζύγου.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε