Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Ηλίας Ψινάκης μιλά για την έδρα του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Ηλίας Ψινάκης μιλά για την έδρα του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο!

Γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της Επικοινωνίας και έχει δικαιολογημένα κερδίσει τον τίτλο του «πετυχημένου μάνατζερ».

Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη που εδώ και λίγες ώρες κατάφερε να αναστατώσει το διαδίκτυο. Πώς; Με την είδηση που κυκλοφόρησε ότι ζήτησε να διδάξει αμισθί στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στους σπουδαστές του τμήματος των ΜΜΕ… τα μυστικά των ΜΜΕ. Η είδηση λοιπόν δημιούργησε πολλά σχόλια στο διαδίκτυο και αρνητικά, αλλά και θετικά, αφού πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το να δεχτεί να πει –και μάλιστα χωρίς αμοιβή- τα μυστικά της Επικοινωνίας στους σπουδαστές, θα γεμίσει το αμφιθέατρο της σχολής ασφυκτικά.

Γνωρίζοντας τον Ηλία πολλά χρόνια, επικοινώνησα μαζί του και τον ρώτησα αν πραγματικά κατέθεσε αίτηση, όπως γράφεται, για να διδάξει στο Πάντειο και αυτός μου είπε πως

«Γρηγόρη, ξέρεις ότι εγώ δεν διαψεύδω ποτέ τις αηδίες που γράφει κάθε μπούφος!

-Μιας και σε βρήκα όμως, πες μου τι γίνεται με την τηλεοπτική εκπομπή που έχω μάθει ότι συζητάς. Ισχύει ότι θέλεις μέσα από αυτήν να συγκεντρώνονται χρήματα για την εκστρατεία που κάνεις «Για ένα πιάτο φαί»;

Ναι, αρχικά μιλάω με δύο κανάλια για ένα «Late night show» με καλεσμένους προσωπικότητες και ανθρώπους της επικαιρότητας και σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για την εκστρατεία «Για ένα πιάτο φαί»! Στην οποία εκστρατεία είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν πολλές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού, επιστημονικού, επιχειρηματικού και αθλητικού χώρου. Στην εκπομπή θα υπάρχει αριθμός και με ένα τηλεφώνημα που θα στοιχίζει μόνο ένα ευρώ, κάποιος από τον καναπέ του θα βοηθάει όποιον άνθρωπος πεινάει! Γιατί ένα ευρώ στοιχίζει ένα πλήρες γεύμα στην Αρχιεπισκοπή και στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

-Και πότε θα βγει στον αέρα η εκπομπή;

Από τον καινούργιο χρόνο γιατί ακόμα είμαστε σε συζητήσεις!

-Να σου ευχηθούμε λοιπόν καλή συνέχεια στην εκστρατεία σου

Εκστρατεία ΜΑΣ! Όσα προβλήματα και να περνά η χώρα μας αυτήν την περίοδο, όλοι δικαιούνται ένα πιάτο φαΐ. Και δυστυχώς ο αριθμός που το χρειάζεται, αυξάνεται συνεχώς»!

Είναι σαφές λοιπόν ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν ασχολείται με μπούρδες και αηδίες, αλλά αντίθετα έχει βάλει σκοπό με την εκστρατεία του «Για ένα πιάτο φαί» να βοηθήσει όλους όσοι έχουν ανάγκη και αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινή σίτισή τους.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε