Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ O MASTER CHEF στην τελική ευθεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ O MASTER CHEF στην τελική ευθεία

 Πότε θα γίνει ο τελικός μεταξύ των φιναλίστ

Ούτε στο MEGA δεν περίμεναν ότι το MASTER CHEF θα είχε τόσο θετική ανταπόκριση από τους τηλεθεατές. Παρ’ όλα αυτά στο κανάλι της Μεσογείων που ρίσκαραν βάζοντας στο καθημερινό prime time το ριάλιτι μαγειρικής, βγήκαν κερδισμένοι.

Οι τηλεθεατές, αν και δεν γεύονται, ακούν προσεχτικά τις κρίσεις των Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκου, Δημήτρη Σκαρμούτσου και είναι λες και δοκιμάζουν οι ίδιοι τις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων.

Οι τηλεθεατές δεν μαγειρεύουν αλλά αγωνιούν το ίδιο με τους διαγωνιζόμενους όταν βλέπουν το χρόνο να τελειώνει και ακόμα… δεν έχει στηθεί το πιάτο. Όταν ακούγεται η Ευγενία Μανωλίδου να λέει αυστηρά «τέλος χρόνου. Κάντε ένα βήμα πίσω από τους πάγκους σας» πολλοί τηλεθεατές κάνουν ένα βήμα πίσω. Ναι, το MASTER CHEF έχει μπει για τα καλά στην τηλεοπτική ζωή μας!

Ο ALPHA τόλμησε πριν από δύο χρόνια να πάει κόντρα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων με το «Κάτι ψήνεται». Το MEGA όμως τόλμησε ακόμα περισσότερο, ανάβοντας τους φούρνους στη ζώνη του prime time. Και έψησε τους αντιπάλους του…!

Καθημερινές… αξίες στα μηχανάκια τηλεθέασης, όπως το «Ράδιο Αρβύλα», ψήνονται από τους φούρνους του MASTER CHEF. Κι όσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότερο ψήνονται και οι ίδιοι οι συντελεστές του.

Τι γίνεται όμως αυτές τις μέρες στο ριάλιτι μαγειρικής και σε ποιο στάδιο βρίσκονται τα γυρίσματα; Πόσοι είναι ακόμα μέσα στο παιχνίδι και πόσοι έχουν πάρεις τις κουτάλες τους και έχουν αποχωρήσει;

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, το Σάββατο ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του MASTER CHEF. Τις προηγούμενες μέρες είχαν πραγματοποιηθεί πολύ σκληρές δοκιμασίες. Το μόνο που θα αναφέρουμε είναι ότι μέσα σε μισή ώρα ζητείται από τους διαγωνιζόμενους να μαγειρέψουν κάποια πολύ δύσκολα φαγητά, ενώ ακόμα και τα μέλη της κριτικής επιτροπής θεωρούσαν ότι οι διαγωνιζόμενοι δεν θα τα καταφέρουν. Τελικά όμως οι chef τα κατάφεραν και σίγουρα το θέαμα θα… ψήσει τα μηχανάκια τηλεθέασης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι υπεύθυνοι της παραγωγής φρόντισαν ώστε τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου να προβληθούν επεισόδια με εορταστικές συνταγές.

 Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μετά τις σκληρές δοκιμασίες και τα πολύωρα γυρίσματα της προηγούμενης βδομάδας έμειναν δύο διαγωνιζόμενοι στο MASTER CHEF, οι οποίοι είναι….

Ε, όχι, δεν αξίζει να προδώσουμε το αποτέλεσμα και να χαθεί η έκπληξη. Είναι σαν να μαρτυράς το… δολοφόνο σε ένα θρίλερ αφού το ριάλιτι μαγειρικής έχει καταντήσει σήριαλ. Το μόνο που θα προδώσουμε είναι ότι οι δύο διαγωνιζόμενοι που έχουν καταφέρει να φτάσουν στον τελικό, προς το παρόν έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους και  γύρω στις αρχές Δεκεμβρίου θα συναντηθούν μαζί με την κριτική επιτροπή και την παρουσιάστρια για το γύρισμα του τελικού.

Όπου εκεί τους περιμένουν πολύ σκληρές δοκιμασίες για να αποφασιστεί ποιος από τους φιναλίστ είναι αυτός που θα κερδίσει τον τίτλο του πρώτου έλληνα MASTER CHEF.

 Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε