Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μένιος Φουρθιώτης στο «Big Brother»

Ο κολλητός της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο ριάλιτι του ALPHA

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγες ώρες σε ξενοδοχείο όταν εμφανίστηκε ο Μένιος Φουρθιώτης. Καλά, μην φανταστείτε ότι έγινε και κανένας σαματάς, με τον κόσμο να τρέχει να του ζητά αυτόγραφα. Απλώς, όσοι τον αναγνώρισαν άρχισαν να ψάχνουν γύρω γύρω μήπως μαζί του ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου! Δυστυχώς όμως, κυρίως για τους άντρες που έλπιζαν πως θα έβλεπαν μπροστά τους τη Τζούλια, είδαν τον κολλητό της να κατευθύνεται μόνος του στο ασανσέρ.

Τελικά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο λόγος που ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκε στο ξενοδοχείο είναι επειδή εκεί πραγματοποιούνται τα casting για το «Big Brother». Απ’ ότι φαίνεται ο συνεργάτης της Τζούλιας δήλωσε συμμετοχή στο καινούργιο ριάλιτι του ALPHA και σήμερα πέρασε από casting για να δει αν θα μπει κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του «Μεγάλου Αδερφού»!

Αν και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που κάνουν τα casting, προκαλεί εντύπωση για το τι θα κάνει ο Φουρθιώτης αν θα τον πάρουν στο «Big Brother» αφού λέγεται ότι συζητά να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή στο Extra! Εκτός κι αν η εκπομπή έμεινε στα λόγια και ο κολλητός της Τζούλιας ψάχνει καινούργια τηλεοπτική στέγη, έστω κι αν αυτή παρακολουθείται από το άγρυπνο βλέμμα του «Big Brother»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε