Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ο πολιτικός, ο δημοσιογράφος και η… νικήτρια στο «Βράδυ»

 Ποιους έχει καλεσμένους στη μεταμεσονύχτια εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Χθες το βράδυ γυρίστηκε η εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου που θα προβληθεί αύριο το «Βράδυ» στις 12 τα μεσάνυχτα.
Τι έγινε όμως στο γύρισμα και ποιοι θα είναι στην καρέκλα απέναντι από τον παρουσιαστή;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι καλεσμένοι όπως κάθε βδομάδα θα είναι τρεις. Στο «Βράδυ» αυτής της Πέμπτης θα είναι ένας πολιτικός, ένας δημοσιογράφος και μία… νικήτρια.

Ο πολιτικός είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης που γνωρίζοντας πολύ καλά από τηλεόραση, διαφήμιση και επικοινωνία κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Το μόνο που θα αποκαλύψουμε είναι ότι συζητούν ακόμη και για… μαγειρέματα.

Ο δημοσιογράφος είναι ο Σπύρος Χαριτάτος. Ναι, καλά το καταλάβατε. Ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 «10 με 1 Μαζί». Της… απέναντι δηλαδή εκπομπής από τον «Καφέ με την Ελένη» που καταφέρνει μάλιστα να την κερδίζει στο γενικό σύνολο. Μην αρχίσει όμως η… ίντριγκα και σας παρασύρει σε επικίνδυνα μονοπάτια «εκδίκησης» και κόντρας μεταξύ Κωστόπουλου –Μενεγάκη γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λογικό είναι από την εκπομπή να περάσουν και πρόσωπα από τα άλλα κανάλια και να μην καλούν τους συμμετέχοντες στο… «Κάτι ψήνεται». Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες ο Χαριτάτος μίλησε και για τις… μελαχρινές του προτιμήσεις! Αλλά δεν θα προδώσουμε περισσότερα…!

Θα προδώσουμε όμως, ποια είναι η «νικήτρια» που βρέθηκε καλεσμένη στο «Βράδυ». Απέναντι λοιπόν στον Πέτρο Κωστόπουλο βρέθηκε άλλο ένα πρόσωπο από τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα η νικήτρια του «Dancing with the stars» Έρρικα Πρεζεράκου. Όπως καταλαβαίνετε τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ της sexy αθλήτριας και του παρουσιαστή είναι για… «Βράδυ». Και συγκεκριμένα, αύριο «Βράδυ», τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε