Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αποκλειστικό: Ο Ψινάκης… αναστατώνει το τηλεοπτικό τοπίο

Το «απαγορευτικό» του Ηλία

Από την ώρα που πληροφορήθηκα την είδηση, δεν ήξερα πώς αλλά και άμα έπρεπε να τη δημοσιοποιήσω. Η έγκυρη «πηγή» όμως, επέμενε και με διαβεβαίωνε πως ισχύει και οσονούπω θα «σκάσει» η βόμβα που θα έχει άμεσες επιπτώσεις και στο τηλεοπτικό τοπίο!

Έτσι αποφάσισα να τηλεφωνήσω στον Ηλία Ψινάκη. Και μία και δύο και τρεις φορές! Φαίνεται πως του έσπασα τα νεύρα με τις συνεχείς κλήσεις κι έτσι κάποια στιγμή απάντησε! Τον ρώτησα ευθέως αν ισχύουν όσα έμαθα και αυτός μου είπε ότι δεν μπορεί να απαντήσει, με χαιρέτησε με το γνωστό του ύφος και ευγενικά μου έκλεισε το τηλέφωνο.

Το ότι απέφυγε να μου απαντήσει με έκανε να σκεφτώ ότι υπάρχει φωτιά και δεν είναι μόνο καπνός! Έτσι, πήρα την απόφαση να δημοσιοποιήσω όσα έχω μάθει.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit λοιπόν ο Ηλίας Ψινάκης εντός των επόμενων ωρών θα πάει στο δημαρχείο για να αποδεχτεί επισήμως την πρόταση του Νικήτα Κακλαμάνη και να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο της Αθήνας με το συνδυασμό του.

Επίσης, η είδηση που μου έδωσε η «πηγή» μου είναι ότι τις επόμενες μέρες (μπορεί και ώρες!) θα ανακοινωθεί  εσπευσμένα η υποψηφιότητά του Ηλία Ψινάκη για να τον… κόψουν από τα κανάλια. Αυτό γιατί σύμφωνα με το νόμο υπάρχει περιορισμένος αριθμός εμφανίσεων των υποψηφίων από τις 7 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Οπότε κάθε συνέντευξη αλλά έστω και πλάνο του Ηλία Ψινάκη απαγορεύεται δια νόμου! Συνεπώς τα κανάλια δεν μπορούν να προβάλουν καμία από τις παλαιότερες συνεντεύξεις του αλλά ούτε και εκπομπές στις οποίες συμμετείχε για να μην θεωρηθεί «προβολή υποψηφίου». Για ακόμα μία φορά ο Ψινάκης αναστατώνει το τηλεοπτικό τοπίο.

Γιατί είναι σίγουρο ότι η υποψηφιότητά του θα αναστατώσει ΚΑΙ το πολιτικό τοπίο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο Ηλίας Ψινάκης είναι «χορτασμένος», οπότε δεν αποφάσισε να βρεθεί στην πολιτική σκηνή για να… φάει όπως κάποιοι άλλοι! Κι αυτό ίσως χαλά τα σχέδια κάποιων…!

Το ότι αποφάσισε να ταχθεί στο πλευρό και στο συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη αποδεικνύει ότι ο Ψινάκης έχει όρεξη να προσφέρει στην Αθήνα. Άλλωστε είναι σίγουρο ότι με τις διεθνείς γνωριμίες του μπορεί να κάνει την πρωτεύουσα ένα μικρό «Χόλιγουντ» και να κερδίσει έτσι η πρωτεύουσά μας διεθνή προβολή και τουρισμό.

Το ερώτημα είναι τι πρόκειται να κάνουν τα κανάλια με το πρόγραμμά τους με το «απαγορευτικό» της προβολής του Ψινάκη που είναι γνωστό ότι… πουλά πολύ και σε πολλά τηλεοπτικά θέματα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε