Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τσαλίκης σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης στο «Dancing»!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τσαλίκης σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης στο «Dancing»!

Έχει σκοπό να τα κάνει όλα… μπάχαλο στο «Dancing with the stars»! Ο λόγος για το Γιώργο Τσαλίκη που για να πραγματοποιήσει το σκοπό του αυτό, βρήκε τον ιδανικό τρόπο!

Ποιον; Πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και… δικαίωσε τον τίτλο της εκπομπής του ΑΝΤ1.
Απόψε το βράδυ λοιπόν, ο Γιώργος Τσαλίκης είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα… μπάχαλο φέτος» και όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Newsit, για ακόμα μία φορά ο γνωστός τραγουδιστής είχε τον… ακάθιστο, αφού τραγούδησε αλλά και χόρεψε με τη Δούκισσα Νομικού!

Κατ’ αρχάς, αξίζει να αναφέρω αυτό που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό, πως «όταν οι άλλοι σταματούν, ο Γιώργος Τσαλίκης συνεχίζει…», αφού ο Γιώργος… δεν κοιμάται ποτέ! Από το μαγαζί που εμφανίζεται πηγαίνει κατευθείαν να… εκπληρώσει τις πατρικές υποχρεώσεις του, κατευθείαν από κει για πρόβα στο «Dancing with the stars» και στη συνέχεια ξανά στο «Caramela». Η απόφασή του μάλιστα να δεχθεί να συμμετέχει στο talent show ξάφνιασε αρκετούς, καθώς γνωρίζοντας το δύσκολο επαγγελματικό πρόγραμμά του, πίστευαν ότι δεν θα δεχόταν, λαμβανομένου μάλιστα υπόψη του γεγονότος ότι δεν είχε ανάγκη την προβολή μέσα από το talent show, αφού το μαγαζί είναι γεμάτο και τα τραγούδια του πουλάνε! Χαρακτηριστικό είναι ότι την επόμενη βδομάδα θα του γίνει απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του για το άλμπουμ «Στο υπογράφω»! Αλλά τελικά πήγε και όπως φαίνεται, σκοπός του είναι να τα κάνει όλα… μπάχαλο, ξεκινώντας από απόψε, μέσα από την εκπομπή του Θέμου, όπου σηκώνει… το λάβαρο της επανάστασης των stars κατά της κριτικής επιτροπής του «Dancing».

«Διαφωνώ με την κριτική τους. Τι θα μου πουν; Ότι δεν κούνησα καλά τα χέρια ή ότι δεν έχω κάνει πρόοδο;», λέει ο Τσαλίκης για την επιτροπή, λέγοντας ότι «είμαι ο καλύτερος στο “Dancing”. Μου το λέει η μάνα μου. Ποιος κύριος Κωστάλας, λοιπόν…;», τονίζει ο γνωστός τραγουδιστής με… μπαχαλίστικη διάθεση! Με σύνθημα «Όσο με πληγώνεις, τόσο με πορώνεις», λοιπόν… τα λέει όλα! Αλλά μην νομίζετε ότι η επανάστασή του σταματά εκεί, καθώς… τολμά να αφιερώσει ένα τραγούδι στο Γιάννη Λάτσιο που θα συζητηθεί πολύ!

Βέβαια, το τραγούδι του «Άστο» που ερμηνεύει στο «Όλα» απόψε το βράδυ και χορεύει με τη Δούκισσα Νομικού, είναι και ένα ακόμα μήνυμα στην κριτική επιτροπή του talent show, αν λάβουμε υπόψη μας ότι στους στίχους του λέει «Άστο! Πάψε! Στόμα ράψε…»! Ο Γιώργος λοιπόν όχι μόνο δεν… ράβει το στόμα του, αλλά με την ίδια διάθεση μιλά για άλλους διαγωνιζόμενους και για τις επιδόσεις τους στο «Dancing»!

Μαθαίνοντας όλα αυτά, αλλά και εξασφαλίζοντας τις αποκλειστικές φωτογραφίες, τον πήρα πρωί πρωί τηλέφωνο για να τον ρωτήσω για το… μπάχαλο που έκανε στο «Όλα μπάχαλο φέτος» και όπως μου είπε: «τις τελευταίες δύο βδομάδες, παρασοβάρεψα στο “Dancing” και βρήκα την ευκαιρία μέσα από την εκπομπή του Θέμου και του Βαγγέλη, να περάσω καλά. Έρχονται γιορτές και πρέπει να περάσουμε καλά. Ζήτω η τρέλα λοιπόν! Γιατί η ζωή μας, θέλει τρέλα. Δεν γίνεται αλλιώς…»!

Στην ερώτηση μάλιστα αν δεν φοβάται πως μετά από όσα είπε στην εκπομπή για την κριτική επιτροπή, θα του… την πουν, απάντησε: «Σιγά…! Τι θα μου πουν; Αφού δεν εξελίσσω το χορό, θα εξελίσσω… το κέφι μου»!

Ε, ναι…! Απόψε το βράδυ, ο Γιώργος Τσαλίκης τα κάνει «Όλα μπάχαλο φέτος» και είναι σίγουρο ότι κάποιων τα νεύρα θα… χορέψουν, αλλά και ότι οι τηλεθεατές θα γελάσουμε πολύ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε