Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στην ΕΡΤ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει σήμερα το ντεμπούτο του στην ΕΡΤ

Σε λίγη ώρα, στις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσει να μεταδίδεται ο τηλεμαραθώνιος Αγάπης που διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά η ΕΡΤ, σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, για την καταπολέμηση της φτώχειας και τον εμβολιασμό των παιδιών στην Ελλάδα.

Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν οι: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Μάριον Μιχελιδάκη Μαριλένα Κατσίμη, Κάρμεν Ρουγγέρη, Γιώργος Κουβαράς, Λίνα Κλείτου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Κατερίνα Καραβάτου, Ηλίας Μαμαλάκης, Κώστας Αρβανίτης, Χαρά Κεφαλά, Κώστας Φραγκολιάς, Δώρα Αναγνωστοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος, Λιλιάνα Αβρούσιν και Χρήστος Φερεντίνος,.

Όπως θυμάστε, σε παλαιότερο κείμενο του Newsit, σας είχαμε αναφέρει ότι τα στελέχη της ΕΡΤ είχαν πραγματοποιήσει επαφές με το Χρήστο Φερεντίνο προκειμένου ο δημοφιλής παρουσιαστής να αναλάβει μία ταξιδιωτική εκπομπή. Τελικά η εκπομπή αυτή δεν θα βγει στον αέρα, αφού ο Χρήστος θα αναλάβει άλλη εκπομπή και μάλιστα καθημερινή.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, από τον καινούργιο χρόνο ο Χρήστος Φερεντίνος θα βρίσκεται καθημερινά στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, παρουσιάζοντας live εκπομπή, από τις 4 έως τις 6 το απόγευμα. Μαζί του θα είναι η Λίλιαν Αβρούσιν και η Δώρα Αναγνωστοπούλου και το απογευματινό μαγκαζίνο θα ανοίγει ένα παράθυρο στην Ελλάδα και στον κόσμο για ό,τι συμβαίνει, κυρίως στον καλλιτεχνικό χώρο. Έτσι λοιπόν, η διοίκηση της ΕΡΤ θα έχει πραγματοποιήσει και το σχέδιό της να βγάζει live πρόγραμμα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Απόψε λοιπόν, στο πλαίσιο του τηλεμαραθώνιου Αγάπης, ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει το ντεμπούτο του στην ΕΡΤ, αλλά από τον καινούργιο χρόνο θα μας καλησπερίζει κάθε απόγευμα μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε