Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οι «Αρβύλες» χαρίζουν… χαμόγελα!

Σε κάθε εκπομπή τους οι «Ράδιο αρβύλες» προσφέρουν χαμόγελο στους τηλεθεατές ενώ με τις υψηλές τηλεθεάσεις που σημειώνουν κάνουν και τα στελέχη του ΑΝΤ1 να είναι ευτυχισμένα και χαμογελαστά.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση τα χαμόγελα αυτά που χάρισαν τις προηγούμενες μέρες ήταν πολύ πιο σημαντικά.

Όπως θα θυμάστε, πριν από λίγες μέρες ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι «Αρβύλες» σε μία από τις εκπομπές τους παρότρυναν συνεχώς τους τηλεθεατές να προσφέρουν στο «Χαμόγελο του παιδιού». Και όπως αποδείχτηκε η προσπάθειά τους έπιασε τόπο καθώς τα τηλέφωνα πήραν φωτιά.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τη μέρα που οι «Αρβύλες» μιλούσαν για το «Χαμόγελο» στάλθηκαν πάρα πολλά μηνύματα από τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερα από 360.000 ευρώ καθαρά καθώς υπάρχουν και… κρατήσεις. Το ποσό αυτό έδωσε κάποια ανάσα στους υπεύθυνους του «Χαμόγελου» που προσπαθούν να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Αξίζει να θυμηθούμε ότι στο παρελθόν η θεσσαλονικιώτικη παρέα είχε κάνει μία σειρά διαφημίσεων αλλά δεν πήραν χρήματα καθώς προσέφεραν τις αμοιβές τους στην «Κιβωτό του κόσμου». Φέτος αποφάσισαν να βοηθήσουν το «Χαμόγελο του παιδιού» και με τις συνεχείς αναφορές στο έργο του, οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν και έδωσαν από το υστέρημά τους για να μπορέσουν κάποια παιδιά να χαμογελάσουν.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε