Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οι «φιλενάδες» του MEGA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οι «φιλενάδες» του MEGA

Τι δεν είπε ο Πέτρος Μπούτος στη συνέντευξή του

Είναι σίγουρο ότι η συνέντευξη του Πέτρου Μπούτου στην «Athens Voice» θα σχολιάζεται για πολλές μέρες ακόμα. Άλλωστε ο διευθυντής προγράμματος του MEGA δεν φοβήθηκε να μιλήσει για όλους και για όλα, επικρίνοντας ακόμα και το κανάλι του αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό.

Από την άλλη όμως ο Πέτρος Μπούτος απέφυγε να αποκαλύψει τα σχέδια ή μάλλον τα σήριαλ που ετοιμάζει το MEGA για την επόμενη σεζόν και αναφέρθηκε μόνο στο «Νησί». Ποια είναι όμως τα υπόλοιπα σήριαλ του MEGA;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit ένα καινούργιο σήριαλ στο οποίο ποντάρει πολύ το κανάλι της Μεσογείων είναι «Οι φιλενάδες» ή αλλιώς «Girlfriends» όπως είναι ο τίτλος της σειράς που προβάλλεται ήδη στο εξωτερικό.

Ακόμα δεν έχουν συμφωνήσει οι πρωταγωνίστριες που θα ερμηνεύσουν τους ρόλους οπότε αποφεύγουμε να αναφέρουμε τα ονόματά τους γιατί τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο.

Το μόνο που έχει αποφασιστεί είναι ότι τη σκηνοθεσία του σήριαλ θα κάνει ο Αλέξανδρος Πανταζούδης που έχει σκηνοθετήσει με επιτυχία το «504 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας» στον ALPHA αλλά και το «Χαρά αγνοείται» στο MEGA.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το σήριαλ θα προβάλλεται στις 10 το βράδυ, μία φορά τη βδομάδα αφού καθημερινά στις 9 θα προβάλλεται «Η ζωή της άλλης» και στις 11 το «Master Chef».

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε