Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Οι καινούργιες τούρκικες σειρές του ΑΝΤ1

Πριν από λίγες μέρες, πρώτα στο Newsit, σας ενημερώσαμε ότι από τις 27 Δεκεμβρίου, καθημερινά στη θέση του «Κισμέτ» θα ξεκινήσει να προβάλλεται η τούρκικη σειρά «Τα Ασημένια Φεγγάρια».

 Έτσι, μόλις πούμε αντίο στον Κενάν και στη Λάμια θα μας απασχολεί τι κάνει ο Μεχμέτ με τη Γκουμούς.

Μόνο που τα «Ασημένια Φεγγάρια» δεν είναι η μοναδική καινούργια τούρκικη σειρά που έχει εξασφαλίσει το κανάλι του Αμαρουσίου αφού έχει ήδη στο συρτάρι του κι άλλες δύο σειρές έτοιμες να πέσουν στη μάχη της τηλεθέασης.

Μπορεί λοιπόν τα «Ασημένια Φεγγάρια» να αντικαταστήσουν το «Κισμέτ» αλλά ακόμα στον ΑΝΤ1 δεν έχουν αποφασίσει ποια από τις δύο σειρές που έχουν εξασφαλίσει είναι αυτή που από τον Φεβρουάριο θα πάρει τη θέση της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες» που θα ολοκληρώσει τον κύκλο της. Ποιες είναι όμως αυτές οι καινούργιες σειρές και οι πρωταγωνιστές που περιμένουν να δουν ποιοι θα πάρουν τη θέση του Ονούρ και της Σεχραζάτ;

Κατ’ αρχάς είναι το EZEL που σας έχουμε γράψει κι άλλες φορές πως έχει εξασφαλίσει ο ΑΝΤ1. Επίσης όμως, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει πάρει τα δικαιώματα προβολής και της τούρκικης σειράς ASK-I MEMNU.
Ποιες είναι όμως οι υποθέσεις των δύο αυτών σειρών;

H ιστορία του EZEL ξεκινά το 1997 στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί γνωρίζουμε τον Ομέρ που είναι ερωτευμένος με την Eyşan. Ο πατέρας της όμως, καταστρώνει ληστεία σε ένα καζίνο, στην οποία συλλαμβάνεται ο Ομέρ. Οι περιπέτειες που θα περάσει στη φυλακή αλλά κι η θέλησή του να εκδικηθεί όσους του κατέστρεψαν τη ζωή θα δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις και πάθη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σειρά βασίζεται στην κλασική ιστορία του Αλέξανδρου Δουμά «O Κόμης Μοντεκρίστο» μεταφερόμενη στη σύγχρονη τούρκικη πραγματικότητα.

Η άλλη υποψήφια τούρκικη σειρά όπως είπαμε έχει τον τίτλο ASK-I MEMNU κι είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τούρκου συγγραφέα Halit Ziya Usakligil. Η σειρά σημείωσε τεράστια επιτυχία στη γειτονική χώρα και η ιστορία της ασχολείται με τον Adnan που μετά το θάνατο της συζύγου του ζει στην Κωνσταντινούπολη με τα δύο παιδιά του και με τον ανιψιό του Behlul. Ο Adnan γνωρίζει κι ερωτεύεται την Bihter που για να γλιτώσει από τα οικογενειακά της προβλήματα, δέχεται να πάει στο σπίτι του. Εκεί όμως γνωρίζει κι ερωτεύεται τον Behlul, οπότε καταλαβαίνετε τι πρόκειται να συμβεί…

Τώρα είστε πλήρως ενημερωμένοι για τις ιστορίες των τούρκικων σειρών που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1 και η μία από αυτές θα προβληθεί από το Φεβρουάριο του 2011 στη θέση της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες». Αυτ΄λη που θα μείνει στο… ράφι θα βγει την επόμενη σεζόν αφού είναι σαφές ότι το κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύει… να μας μάθει την τούρκικη γλώσσα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε